Werder Brémy - VfB Stuttgart 6:2

Bremen tok rett tid. Tradisjonell klubben han scoret sitt største seier for sesongen, da foran sine egne fans sprengt Stuttgart 6: 2; helten i kampen ble dvougólový Fin Bartels og Anthony Ujah det siste målet i en kamp satte ny personlig rekord (11 mål per sesong). Innenriks og betydelig styrket sine sjanser til å redde, mens gjestene har bekreftet sin spøkelsesaktig form og falt ned til sisteplass ..

I tillegg Bartels med Ujahem Hjemmelaget presset for Öztunali og Pizarro; Han la den sjette mål vlastňákem besøker forsvarere Barba. For Stuttgart var det allerede den sjuende eget mål for sesongen, en ny Bundesliga posten. Barba skyves inn de rette nettverkene, samt Daniel Didavi, men det avdelinger Jurgen Kramného påpeker nok.

Fra første øyeblikk var det klart at innsatsen er høy; Weser stadion på tribunen som surra som bier i en bikube. På spill var alt - taper hadde råd til verken team. Hjem med trykket fra start overrasket hans bedre sette et høyt tempo, og etter ti minutter første gang for å feire - Claudio Pizarro slo en nydelig pasning fremover, en til brystet Bartels arbeidet, ble kvitt markeringen sin og slående “engelskmann” åpnet scoring.

Begge lagene ble møtt med denne tragiske defensive operasjoner, som er en fjerdedel av en time senere dukket opp på andre siden; defensiv Bremen unnlatt å møte Didaviho, som holdt ut av femten meter og tok fordel av forvirringen i de bakre rekker av Werder for å kompensere. Første halvår ble alle fylt full til sprengning. En begivenhet fulgte en annen. Federico Barba i bare hans andre Bundesliga starter utilsiktet passerer Brémám med 2-1, da hans forsøk på å lede avverge en drivende kors smekker tilbake bak Stuttgart verge przemysław tytoń.

Didavi utlignet nesten en god sjanse bare sekunder etter hodet, men bare smalt i stolpen. Motsatt Bremen skarpe skudd. Like før pause Levin Öztunali funnet plass på kanten av boksen og sprengt stangen økt til tre: første

Etter endringen av sidene fortsatt høyt tempo og Stuttgart var i stand til å matche selv dramatisere - Barba sonet for sin tidligere feil kjempefint footer etter Maxim bakke midje. 3: andre Bremen, men han var ikke en lovende start å tape, og hvordan gradvis lekerommet gjestenes falt bort ‘mål i sitt nettverk raiser. Rekordholderen Pizarro elegant montert på en 4: 2, og deretter lagt en endelig trygghet på slutten igjen Bartels og innkommende spiss Ujah.