Veselý vil bli supplert av en annen mann, som NBA viste tilbake. Jason Thompson

Bringing basketball menn med stort potensial som ikke kunne finne forståelse i NBA. Med denne taktikken har den beste tyrkiske klubben - og hans italienske manager Maurizio Gherardini utenlands erfaring - store prestasjoner

Resultatene kom da Fenerbahce tre år siden var enig med den tsjekkiske representanten Jan Vesely. Med podkošovým spilleren som hadde mindre enn tre sesonger i Washington Wizards selv under et kort opphold i Denver Nuggets også ble ikke vedtatt, ble det den beste sesongen av basketball Fenerbahce.

Klubben tre ganger avanserte til Final Four i den prestisjetunge Eurolize og de kjempet hvert fjerde, andre og første plass.

året før Vesely i Istanbul lagt en annen atletisk utstyrt pivotmanem Ekpe Udohem.Amerikansk med nigerianske røtter, deretter tørkes blokařské poster Euroleague og nå NBA tilbake som MVP av Final euroligového turneringen.

Great sehranému tsjekkisk-amerikanske duoen så parret tilbake Pero Antic, erfaren makedonske representant, som tidligere har spilt to solide sesong Atlanta Hawks.

Tidligere i år Gherardini har forsøkt å gjenopplive nummer én utkast plukke i 2013, Anthony Bennett, oppdraget, var imidlertid utover kraften i Fenerbahce og legendariske trener Zeljko Obradovic.

en annen podkošovým lagkamerat Jana Vesely Fenerbahce i Istanbul bare ble Jason Thompson.

Jedenatřicetiletý høy de siste årene stille blitt en rekord i antall spilte kamper for Sacramento Kings (541), men med klubben mye glede ikke liker.

I sju sesonger i California identifisert syv trenere og over 100 lagkamerater, men gå videre til sluttspillet hvert Kings forble forbudt.

I tillegg er organisasjonen definitivt hersker i best mulig atmosfære. “Helvete, vi Sacramento hvert øyeblikk virkelig så flyttet.Suksessen til ingensteds, når du har en fot i Anaheim, deretter i Virginia Beach, så igjen i Seattle “, forteller Thompson.

Som et tolv utkast 2008 var 211 cm høye dreie til å bli en av de viktigste tegnene i Sacramento. Han spilte de fleste av kampene i basen fem, men snublet aldri mellom skuffene. Sin topp ytelse tilbudt 2009/10 sesongen, hvor han skrev ned 12,5 poeng og 8,5 returer per kamp. Siden da falt hans gjennomsnitt bare.

En beundret ham også mangler. For to år siden klarte han en kamp med 23 poeng og 22 returer. Reaksjon? Umiddelbart kom den oppfatning at den verste spilleren i NBA som er som et stykke god.

Etter syv år i Sacramento, Jason Thompson fra året før han ble en reisende.I rask rekkefølge erstattet desperate Philadelphia 76ers og ledet til rekordům Golden State Warriors å forankre Toronto Raptors.

assimilert til rollen som innbytter og kanadiske total endelig spilt NBA Playoffs. Han fikk til Eastern Conference Finals og nøt det til slutt alt er som det skal være.

I fjor sommer, men en ny kontrakt i NBA tjente og ledet til den kinesiske Shandong gullstjerner.Verken gode gjennomsnitt på 18,7 poeng og 13,9 returer sitt comeback til USA hjalp ikke, så prøv lykken på europeisk basketball.

Som en tradisjonell pivot bør spille Fenerbahce sitte mer enn dagens sěřování NBA, for sine tjenester i det neste år vil motta totalt to millioner dollar.