Turín FC - Juventus FC 1:4

Torino venter på en ferie, fordi selve programmet var en ny runde derby. Innenriks ønsket å dra nytte av mulig frustrasjon og tretthet av sin rival, men den gamle damen ikke innrømme noe sånt. Og takket være to mål av den unge spissen Morata klart blåste granater.

Juventus oppsummering rådføre seg med sin rival og ganske fornøyd med kan være en keeper Gigi Buffon. Legend blant de tre polene hadde satt ny rekord i den italienske ligaen i antall minutter uten mottatt mål. Han overvant det til spilleren, som ønsket å hevne den gamle damen. Ciro Immobile fikk Juve beste sjanse pražádnou og kunne returnere den til henne. I andre omgang scoret han sin kollega Belotti, men ta opp for mye Buffon og hans wicket slutt bety en korreksjon.

Før Buffon fikk Rugani, Bonucci og Barzagli, i angrepet han returnerte Paulo Dybala. Han støttet Mario Mandžukić, som måtte kjempe med forsvarerne av Torino. Disse var i hovedsak Maksimovic, kaptein Glik og Moretti. De offensive Bulls tok seg av to unge italienske skyttere Immobile og Belotti. Den Torino FC var aktive fra starten og spesielt Ciro Immobile mye ønsket å vise hva han kan gjøre. Den tredje minutt, men keeper Buffon har forsvunnet og i hemmelighet absolutt feires.

Immobileho annen lekkasje stanset Sandro bare på bekostning av et kast, femten minutter unøyaktig sparken unggutt Benassi. Innenriks godt bevoktet av to store kanonene Juventus og Paulo Dybala med Paul Pogba. Begge er blant spillerne på at rival nekter oppmerksomhet gjennom hele spillet, spesielt så Pogba fikk mer plass, kanskje opp til tjuefem minutter. Etter en halvtime han Paulo Dybala miste en kamp på grunn av skade, og gjenopptok sin plass ble sendt i kamp Morata.

Og Morata åpenbart brakt lykke til Juventus. Helt fra den andre standard situasjon ballen blir sto Poul Pogba hadde tid til å sikte og brukte den godt. Vakker morgen vant hjelpeløs keeper Padelliho og til slutt førte Juventus.

Kort tid før du går inn i garderoben Juventus allerede pleie en to-målet bly. Det hadde sikret tysk midtbanespiller Sami Khedira, som kjørte opp midt i feltet, hvor alle neatakovaný brent keeper Padelliho andre gang - 2: 0 for gjestene.

I andre halvdel av det allerede laber Cira Immobileho erstattet av Maxi Lopez og denne rotasjonen var den mest vellykkede tar. Bare noen få minutter senere, er Alex Sandro skyldig i en felling i sitt eget savnet hjem og sparket en straff. De trengte å raskt gå tilbake til spillet og de lyktes takket Belottimu. Young bevæpnet mann hadde slått til en straffespark, slo keeper Gigi Buffon!

Etter en time kampen jevnet, selv om bare for et øyeblikk. Peres Buffon vant slaget, men dommeren Nicola Rizzoli mål uforklarlig klarte å gjenkjenne! I det øyeblikket brøt noen motstand innenlands og omvendt styrket sjansene gjester. Et øyeblikk senere hadde han klart å holde ballen Pogbovi tross for frispark og sende den til Morata. Den tidligere Real Madrid-spilleren er et gode råd og prosjektering keeper brøt en lys lobb helt oppe i krysset.

Hjem likevel prøve en av de desperate angrep, men ingen handling Maksimovic, eller Lopez Vives endte ikke mål. At i motsetning til seg selv igjen Alvaro Morata. Femten minutter før gamblet Paul Pogba direkte skudd på slutten av kampen, ballen tilbake til veggen og han fant Pogbovi igjen Morat. For den spanske skytteren var ikke lenger et problem for andre gang i kampen for å overvinne Padelliho. Til slutt han fortsatt hadde utelukket Sami Khedira.