Trykket i den tsjekkiske målposten. Hvilken av de fire målene vil ikke være på VM?

Oppmerksomheten til tusenvis av fans vil bli fokusert i en liten blå halvcirkel i en uke. Målvakten er nøkkelen til suksess ved VM. Det vil bli enormt press på maskerte menn. Den valgte spilleren må kjempe for dette, og kanskje sette på en jernmalm.

Målvakten er en avgjørende person i laget, sier Jiří Holeček. Den legendariske målvakten vant tre gull på VM, og i 1972 vant tsjekkoslovaksene med “Fakir” i måltrippen i hjemmet. Fem ganger Holeka erklærte den beste målvakten til turneringen.

Så hvem kan se Holecek som sin etterfølger?Ondrej Pavelce, Alexandr Salak, Jakub Kovář eller Pavel Franouz?

“Jeg tror det burde være Pavelec,” sier Holeček, men han undrer seg når reporteren hevder å bli utvalgt fra fire kvalitetsmål. “Ingen er så god til å være den ene. Alle er gode, omtrent samme nivå, men vi har ingen klare målvinner. Jeg er bekymret hvis vi har et bedre mål enn russerne, finerne, svenskene, Canada.Hvis vi ikke gjør det, så vi ikke får en medalje. ”

De fans kan føle harde ord, på den annen side, på grunn av den nevnte Holeckova visittkortet kan bli tatt på alvor.

Hans etterfølger Jiri Kralik enig Pavelec valg som leder og argumenterer erfaring.

Det er derfor trener Ruzicka tilsynelatende peker 27 år gammel keeper fra Winnipeg. I en berømt NHL Pavelec fant han den tapte form og dratt undervurdert Jets inn i sluttspillet. Etter å ha falt tidlig bør bli medlem av tsjekkiske landslaget.

På fredag ​​mot Finland bord Salak, en siste mesterskap.Og takket være forestillinger i trening har også håper Smith.

Tilsynelatende, så for å få den ekstra mesterfransk fra Litvinov. “Odchytal fantastisk finale, men jeg er ikke sikker på det er nok på VM i Praha”, sier Rabbit.

“Franskmannen er overbevist om at det ville være en skam hvis de ikke får nominasjonen, men igjen jeg forstår at han har ingen erfaring i internasjonal hockey,” sa Marek Černošek, sjef Hockey Association. “Pink beslutning om ikke misunne.”

“Hvis Andy ikke har bestått den medisinske undersøkelsen og Frančík teller,” sier Ruzicka.

Pavelcová fravær ville hacke denne utsøkte coach planer.Da ville han knuse den tsjekkiske press kom ut seir erfaren Salak.

Eller har du en annen mening?

Ifølge Růžičkových praksis, lærer teamet dom på hvem som skal ta den første målvakt i den innenlandske mesterskapet snart.Den første blir tydelig identifisert. “Jo før golfspiller lærer, desto bedre. Langt bedre å takle press og potensial stress, sier Holeček.