Toulouse FC - FC Lorient

De to siste seirene Toulouse, mens nedrykkssonen ble gitt, men nå er situasjonen ser ikke så håpløs som bare en uke siden. Bekreft forbedring skjemaet vil ønske å Lorient, tvert imot, som hadde vunnet tre på rad. Hvis boligen kan til og med tredje påfølgende gevinst tre poeng, kan de selv etter lang tid å komme til trygge steder.
Visiting Les Merlus virket litt ble omgjengelig. Det er ikke noen nødvendighet for dem å spille for cup posisjon og sentrum bordet de faktisk fullt kompatibel. Det er derfor de tre siste kamper vunnet av bare to poeng. “Men jeg tror før sesongen de alle fått 22 poeng etter 16 runder definitivt tatt”, sa midtbanespiller Remi Mulumba.
Kongolesiske landslaget etter en ankelskade tilbake til full fitness. Siste spilte en konkurransedyktig kamp i jersey Auxerre, der i fjor var han på lån. Og i mellomrunde mot Nice dukket først opp i basen. “Jeg hadde en god følelse. Jeg var veldig motivert for å spille. Etter to gjesteopptredener i Dijon og Auxerre fikk mer erfaring,” beskrev sine følelser.
I de siste seks gjensidige engasjementer endte denne kampen av begge lagene hver vinner en av dem. Mulumba tror at denne gangen vil lande nettopp på grunn Lorient: “. Vi så på Toulouse onsdag Motstanderen trenger fortsatt å score er fortsatt glidsone I viste de to siste kampene et helt annet ansikt.”. more info: www.xsportwetten.com/bet365
TFC tok veldig riktig tidspunkt. Hvis du ønsker å ha litt Merry Christmas, hadde han vært bare snappe. Over Nice sist helg vant 2: 0, nøkkelen duell på loftet Troyes i løpet av uken også fikk panikk og vant selv 3: 0. Alt i alt - Fem mål scoret og ingen råder bak gjester i noe tilfelle kan ikke endre.
Spesielt ikke å tape, det er sannsynligvis den viktigste mål avdelinger trener Sylvain Ripoll, som skal utføre på land for tiden ganske uforutsigbar motstander. “Hvis vi kan vinne, vil vi ha 25 poeng. Da spiller vi Lille, og det ville ha vært en trekke et godt resultat. Vi ønsker å være i front av en festlig derby med Nantes før jul så mye som mulig i fred,” la han til Mulumba.

more: http://xsportwetten.com