Tottenham Hotspur - Manchester City

Razbiti sedmi krug Premier lige gledatelji vidjeti na White Hart Lane. U dvoboju dvije ekipe do sada su zaklane će predstaviti domaći Cocks, koji pozivaju na trupu Pepa Guardiola za Manchester.

Igra jako atraktivan i obećava uzbudljiv prizor. Isto tako se ne upoznaje njegov prvi s drugom (ako uzmemo stol nakon runde 6), dok je omjer snaga duž najbolji obrambeni u dovođenju Tottenhama (u ligi do sada je prikupio samo 3 gola) s najboljim ofenzive što zauzvrat može pohvaliti Manchester City (18 golova u šest utakmica).

Za dom može biti samo duh svojih vrlo opće potencije snimanja. Samo 3 od 9 natjecanja dvoboji sa Spursima uspjela zabiti više od jednog cilja. Tu Štoviše, oni neće prošlogodišnji najbolji strijelac, Harry Kane, što isključuje iz igre ozlijedio gležanj. Zato što nudi online kladionica važno pitanje - tko je zapravo stalo gađanje ciljeva?

Odgovor na to može dovesti Heung-Min Son. Korejski je u posljednjih nekoliko tjedana je u velikoj formi, što potvrđuju i dva pregleda mA snimanja u susretu s Middlesbrough, a jedan u dvoboju s CSKA Moskva.

Iako je Manchester City u tjedan dana, po prvi put ove sezone nije osvojio, kada tlo keltski uhrál samo divlji izvući 3: 3 i tako se može pohvaliti izvanredno stanje ozbiljno. Prosudite sami - Pep Guardiola i dalje vodio svoju jedinicu u 11 trkaćih dvobojima od kojih je njegov tim osvojio 10, a vezani jedan. U međuvremenu, on je postigao impresivnih 33 golova popustio i samo ih je 9 u ligi tablici poodskočil svim svojim progoniteljima.

Zanimljivo je da je njegova prva pobjeda na trenersku stolicu protiv samo slavi Pochettino Guardiola - kad je u 2009. godini, Espanyol tuče svoje više poznatih gradskih rivala 2: 1. Unatoč njegov ukupni saldo sa španjolskim trenerom i nije tako dobar - imao je ukupno 9 utakmica osvojili jednom, on je iznosio tri puta neriješeno i napustio poražen.

Međusobna angažman od dvije jedinice obično donose puno golova - u posljednjih pet dvoboja na White Hart Lane je tamo kako bi vidjeli jednak 22, ili u prosjeku više od četiri po utakmici. Ciljevi su onda definitivno možemo očekivati ​​od Sergio Agüero, koji je u vrhunskoj formi - u posljednjih 27 ligaških počinje, zaplijenjeno 28 golova.

source: http://bet-hr.com/