Swansea City - Liverpool FC

Nyitvatartási kickoff a szombati program felelős labdarúgók Swansea és a Liverpool. Míg a Swans fog törekedni leánykori hazai győzelem idén tölti Jürgen Klopp is, ha megnyeri a vidám élmény, valamint a kezdetektől 2013-ban - még akkor is az első 7 párbajok részesült 16 pontot.

Rajongók a hazai csapat, miután a Manchester City is várom, hogy egy másik rezonáns ellenfél. A jelenlegi helyzetben, de minden bizonnyal szeretné látni a Liberty stadion meglátogatta az egyik alsó szinten az asztalra. Főoldal négy ponton szervilizmus éppen a kiesési zónától, vár egy bajnoki győzelem, mert az első fordulóban, és a hazai állvány eddig nyert csak egy pont után döntetlen a Chelsea.

Ezzel szemben a Liverpool játékosa a szezon, mint egy Unibet mobil bónusz nagy tört vizet. Annak ellenére, hogy nehéz kártya, amely a nyitó hat mérkőzést vezetett föld Arsenal, a Tottenham és a Chelsea is elvesztette pontokat csak kétszer, majd egy meglepő vereséget Burnley és felhívni a Tottenham. Ha tehát szombaton délután kell alkalmazni feltételezések papír, a másik emlékeztet veszteséget mondva vörösök nem.

Abban az esetben, ha veszít, sőt, lehet az utolsó játék Francesco Guidolin a padon Swansea. Egyedül az olasz edző ezt az opciót elismerte egy sajtótájékoztatón: “Az állam, igen (I vonzó lesz.) De ha nyerünk, akkor közben az ünnepélyes szünet nem lesz az én média helyzetét, hogy írjon semmit. Saját helyzet semmiképpen nem fontos, a lényeg az, hogy van Swansea, és emiatt meg kell játszani szombaton, egy jó eredmény. ”

Otthont riválisa hagyományosan nem sikerült - kilenc bajnoki és kupa mérkőzések nyerte csak egyszer, és idén tavasszal az aránya 3: 1. Másrészt - még a Liverpool egy stadion Swansea pontosan hízelgő egyensúlyt. A Premier League itt bemutatásra ötször, míg csak egyszer vették mind a három pontot. Ez történt így még vezetése alatt Brendanda Rodgers március 2015.

Bizonytalan a kezdete Federico Fernandez, aki távol volt a múlt hétvégén egy párbajban a Manchester City. Biztosan nem játszik Nathan Dyer, aki nem hagyja, hogy a játék sérült bokáját.

Liverpool dugó vissza Dejan Lovren, aki gyógyítható betegség, amely kiütötte a játék ellen, Hull. Ragnar Klavan Ezért valószínű, hogy ne térjen el a szerepét helyettesíti. A kérdőjel lóg át a rendelkezésre álló Divocka Origiho akik szenvednek kisebb egészségügyi probléma.