SV Darmstadt - Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt var en heldig seier over Mainz tilbake til kampen for å opprettholde. Selv om ingen vil innrømme Eagles, vil deres øyne også rettes til mandag dohrávce mellom Werder Bremen og VfB Stuttgart. Men verken Darmstadt fortsatt ikke kan være helt i fred.

Lag Niko Kovač hjulpet ganske eiendommelig selvmål som seks minutter før slutten av ordinær tid duell med Mainz scoret Stafan Bell. Fordi nå klubben fra Commerzbank-Arena, mister bare et poeng på Werder barážový for nå, men som ser ut til å være på slutten av sesongen heller ute av form. Godt å kjenne hverandre før møtet, som er planlagt for den 34. runden. Men Darmstadt er definitivt spillbart motstander.

Og dette til tross for at blant de sårede fortsetter å finne navn Anderson, Johannes Flum, Slobodan Medojević, Alexander Meier (!), Stefan Reinartz, Stefan Aigner og Timothy Chandler. Spilleren er derfor mest sannsynlig falle Yanni Regäsel og Mijat Gacinović. Darmstadt gjensidig åpningskampen snevert vant, så Eintracht vil også ha det som gjengjeld.

Die Lilien var i stand til å takle Hamburg og med Ingolstadt, men da de ikke fungerte omtrent kamp i Köln, som tydelig besatt et hjem 4: første “Trettifem poeng absolutt ikke være tilstrekkelig. Situasjonen i andre halvdel av tabellen er svært vanskelig. I spillet nedstigningen og holde dem flere lag. Men vi er i disse kampene vi må konsentrere oss om oss selv,” sa Dirk Schuster.

“I tanken, vi har nok drivstoff, så jeg er overbevist om at vi kan holde Bundesliga,” sa Sandro Wagner, som er en av de tretten wickets vstřelenými den mest hyggelig overraskelse av sesongen. Lagkameratene vil ikke være i stand til å ta Jan Rosenthal trolig like Peter Niemeyer hadde en uke for å trene med laget.