Store møter større: 6ft 10in John Isner faller til 7ft Reilly Opelka på Australian Open

For en gangs skyld var John Isner ikke den høyeste mannen på banen. Mandag på Australian Open tapte 6in 10in Isner mot 7ft Reilly Opelka, til tross for at han traff flere ess enn motstanderen (47-40), leverte flere vinnere (79-64) og avsluttet med flere poeng (147-142). Det var første gang Isner ikke klarte å slå en amerikansk amerikaner på storslalåm.

Opelka, som er rangert som 97. i verden, vant sin Bet Clic første seier i en hovedtrekkskamp på et av hovedrådene ved å kant No9-seedede Isner 7-6, 7-6, 6-7, 7-6, med alle de fire settene som går til tiebreak.Andy Murray ut av Australian Open etter å ha tapt det som kan være hans siste kamp Les mer

< p> “Det er bare mange ting som er utenfor din kontroll. Det er noe jeg kan forholde meg til. Jeg føler at når jeg spiller bra, det er slik motstanderne mine tenker.Og det ventet jeg i dag; at jeg sannsynligvis ikke ville få berørt for mange baller, for mange serveringer, men jeg håpet det samme for ham, ”sa den 21 år gamle Opelka. “Jeg vet at det er vanskelig for oss begge.

Den 33 år gamle Isner var semifinalist på Wimbledon i fjor og gikk inn dagen med en 9-0-rekord i USAs konkurranser på smeller. “Det har vært nyttig å se på ham, men på samme tid er vi forskjellige. Det er likheter, men ballen kommer mye mer tilbake for meg enn den vil gjøre for ham, ”sa Opelka. “I det minste for tiden.” hadde ikke noen baller. Hadde ikke noen domstoler.Hadde ikke noe vann, sa han etter mandagens kamp. Opelka tok den eventuelle uunngåelige Betclic app tiebreakeren ved hjelp av tre ess, inkludert en på 141 mph for å avslutte kampen. For Isner er det andre året på rad som han bukket ut i åpningsrunden i Australia.

I 2018 begynte han sesongen med seks tap på rad før han snudde ting og avsluttet med to titler og en par kvartfinale-eller-bedre på hovedfag. “Jeg var 0-6 i fjor. Jeg er på vei til 0-6, så vi får se om jeg kan toppe det. Jeg er 0-2 akkurat nå, ”sa Isner, som Betclic tapte sin første kamp i Auckland, New Zealand, forrige uke.