Slovácko – Slovan Liberec 2: 3, for tredje gang hjemme klarte de ikke engang

Liberec, som var de siste ukene siden, scoret fjerde gang bak. Han gjorde tre ganger i Slovácko, hjemmet doblet to ganger.

Målet med Frýdek ni minutter før slutten klarte imidlertid ikke å svare.

“Vi var mer bevegelige, aktive. De har også utviklet flere målmuligheter, og vi har tjent det. Vi hadde en gal sjanse. Men jeg kan ikke tilgi vår unødvendige komplikasjon når Fleišman, etter den banale situasjonen, så et rødt kort. På den annen side er jeg glad for å se vårt aktive spill på ti, sier David Vavruška, en Liberec-trener.

“Jeg er veldig desillusjonert. Noen av våre spillere møtte ikke engang parametrene.Vi har noen få typer for å vinne, noe som er dokumentert med mer enn en halv time av vår maktspill, som ga oss den rivaliserende mål. Liberec på motstandsgrensen har beseiret målssituasjonen, som vi ikke lyktes. Også fordi når forsvare trekk på banen som jentenes trener stormet hjem Svatopluk Habanec.

Du fråtset fra de første minuttene av tillit. Med enkle støtende handlinger var hjemmebaserte under press. Helt i begynnelsen av pass Luckassena Fleišman savnet frie delen av nettet.

Gjestene dominerte spillet og i det 10. minutt etter en corner header Frydek Luckassena sparket foran mållinjen stopperen Košút så dårlig at zaplachtil ballen i eget nett.

Slovácko for hele åpningen halv flashet bare en enkelt handling i 13minutt da etter Divisov bakover passere sin Valenta skutt utover kriminell territorium avgjort. De fleste handlinger Liberec grunnlagt på den midterste raden Pavelka, som følger med de vertikale striper på spissen Lukassena, som landet to større sjanse til keeper forhindret Heca.

Slovácko slet kombinasjon med presisjon og å avslutte en lang mottatt. Etter å kombinere feillige fotballspillere motsatte, i 38 minutter av en lyn-kontring til den motstående forsvar lagt til en andre mål Delarge.

Mot nevýraznému utførelsen av den første halvdel Slovácko øket etter bytte parti bevegelse. Aktiviteten tok en rask bosetting, mens i 49 minutter for å ta en misforståelse Liberec quarter Došek som ga sitt 13. mål denne sesongen.Liberec Fleišman så treffer den flygende ballen og hendene etter den andre gule ble diskvalifisert.

I tall fordel hadde Slovácko femten minutter en betydelig fordel i endgame, men kan ikke håndtere målvakten Hroššo. Omvendt, ti minutter før slutt etter en quarter Hrubec hjemme i fred og arbeidet ballen Frydek sikre gjestene en verdifull seier. Slovácko bekreftet at han ikke klarer hjemme mot Liberec og de siste åtte kampene har allerede tiltrekke sjette nederlag.