Slaven Bilic oppfordrer Bet365 til å gjenopprette seg raskt for Upton Parks farvel

Dette resultatet kom som en overraskelse for alle, bortsett fra mannen som det så ut til å sår mest. Slaven Bilic hadde advart West Ham mot selvtilfredshet da de kom inn i de siste par kampene i sesongen, for å “ikke kjøpe teorien om at klubbene som er trygge skal rulle over”, og så lite lurer på at lederen var igjen “fuming og sint” etter at de i Claret og Blue syntes å gjøre nettopp det i hva var den siste helga-festningen på Upton Park. Ikke noen tiår med minner fra Upton Park som West Ham forbereder seg til å avreise Les mer

Endelig kamp å bli iscenesatt på stadion kommer Bet365 mot torsdag kveld i Manchester United og er sikker på å være en følelsesmessig anledning under lysene som supportere, tjenestemenn og spillere fortid og nåtid, sier farvel til klubbens hjem de siste 112 årene.En åpenbar teori er at det faktisk er den oppmerksomheten som har vært fokusert på denne fixturen i flere uker nå - Øst-Londons eget eget farvel - i stedet for en undervurdering av opposisjonen som førte til vertskapets kapitulering mot Swansea.Men Bilic var rask til å insistere på at det ikke var tilfelle, og hvis noe skulle hans spillere bli motivert ved å være en del av Hammers historie. “De nærmet seg dagens kamp og tirsdag har et privilegium å spille de siste spillene noensinne her, så jeg ville ikke bruke det som en unnskyldning,” sa han. “Det burde være en inspirasjon.”

Uansett årsakene til West Hams oppsiktsvekkende trege og uoverensstemmende skjerm, må de gjenopprette seg raskt, og ikke bare for å sikre at fizz ikke blir tatt ut av tirsdagens feiringer, hvilket ifølge til lørdagens program vil være “spektakulær belysning, musikk og en storskjermvideo som passer til skalaen og følelsen av kvelden.” Victory ville opprettholde sjansene for å klare seg foran United i femte og dermed matchet sitt beste Alltid Premier League-finalen (oppnådd i sesongen 1998/99), samt styrke deres håp om å kvalifisere for Europa League, som er Bet365 truet etter dette nederlaget og Southamptons seier i Tottenham.Manchester Citys trekk med Arsenal på søndag betyr at West Ham også beholder en liten sjanse for en topp-fire-finish. “Ingenting kan ødelegge vår gode sesong, men vi vil fortsatt gjøre det så høyt som mulig,” sa Bilic. “Vi har en flott mulighet til å komme veldig snart, og så må vi være positive. Vi vet hvor vi feilet her. Vi må glemme det og forberede oss på tirsdag. Men vi bør ikke glemme at vi ikke er den største klubben i verden, og at disse spillerne har vist meg god kvalitet og karakter i hele sesongen. En, to eller tre kamper endrer ikke det. “For Swansea er målet å gå inn i sin endelige armatur, mot Manchester City, å sementere en topphalvfinish, noe som ville være en bemerkelsesverdig prestasjon gitt de viste seg bestemt for nedrykning ved årsskiftet.Under Francesco Guidolin har den walisiske klubben blitt forvandlet, med dette sin tredje seier i fem kamper. Guidolin gjorde seks endringer i den siden som slo Liverpool i forrige uke, og sikret deretter sin topp-flight status, og den bidro vel for Swanseas langsiktige fremtid, at de som kom inn for å like Ashley Williams og Gylfi Sigurdsson imponerte, ingen mer enn Ki Sung-yueng, som spilte en rolle i de besøkende målets første mål, scoret av Wayne Routledge, scoret André Ayew og Bafétimbi Gomis traff også for Swansea, som bare beklagede at de innrømmet via Stephen Kingsleys 68-minutters eget mål.

“Jeg håper å se laget mitt på denne måten på søndag,” sa Guidolin, før han Bet365 bekreftet at han ennå ikke har fått beskjed om han vil bli beholdt av Swansea utenfor slutten av sesongen.