Ryan Moore anser bryteren som Yucatan blir favorittspill for Racing Post Trophy

Capri var topp priset på 5-4 for den ene milkonkurransen onsdag morgen, med Yucatan tilgjengelig på 5-1, men midt på ettermiddagen hadde deres posisjoner alt annet enn reversert, med Yucatan den nye favoritt hos en generell prisen på selv-penger og Capri ut til 3-1. De to kamrene lined opp mot hverandre i Group Two Beresford Stakes på The Curragh i september, da O’Brien sjef jockey Ryan Moore styrte Capri til et tre fjerdedelers nederlag av Yucatan, som ble ridd av Donnacha O’Brien, trenerens sønn.Både Capri og Yucatan forventes fortsatt å være i feltet for troféet når de Bet365 endelige erklæringene er gjort torsdag morgen, men det var spekulasjon på onsdag at Moore kan være sammen med Yucatan.

O ‘ Brien, som håper å vinne sin 13. Gruppe One i Storbritannia denne sesongen, fortalte Racing Post onsdag ettermiddag at “det er absolutt en mulighet for at Ryan skal ri Yucatan” og også antydet at han kunne ha fire løpere i løpet , med Anvil og Finn McCool, begge 20-1 sjanser, beskrevet som “sannsynlige” løpere.

“Det var ikke mye mellom Yucatan og Capri i Beresford,” sa O’Brien. “Yucatan utvikler seg pent, skjønt.Han tok et stort skritt videre fra debuten for å vinne sin jomfru på The Curragh i slutten av august, og da tok han et nytt stort skritt fremover for å fullføre andre i Beresford.Han har kommet frem med hvert løp, og jeg tror han har kommet frem igjen siden Beresford. ”

To potensielle kandidater for neste sesongs topp treårige hendelser var vinnere på onsdag på kortet på Newmarket, hvor Cracksman ble det siste medlemmet av Frankels første føllavl for å lage en vinnende løpebane debut.

Frankel har i dag produsert 17 individuelle vinnere denne Bet365 sesongen, og Cracksman la til sin fars rekord på bestemt måte, da han så Av den vedvarende utfordringen fra Wild Tempest i siste furlong å vinne med en lengde og en fjerdedel. Cracksman ble sitert for 2000 Guineas etter sin seier, men trener John Gosden føler at han vil være en midt- avstandskolle neste år, og er mer sannsynlig å starte sin treårige karriere på en kilometer og et kvartal. Han er en storhest som ikke har gjort noe annet enn å vokse i år, og han er fortsatt svært umøblert. Gosden sa. “Hans mor [Rhadegunda] var ærlig og prøvde sitt hjerte ut, en veldig gutsy fille, og han arvet det.” “Jeg tror han fortsatt er et overgrodd barn, du kan fortsatt telle hver ribbe og han er bare en rammen av en hest akkurat nå.

“En god vinter på ryggen, og jeg kan se oss gå rett til en kilometer og et kvartal med ham.Jeg tror det er hvor hans styrker kommer til å lyve, over de midterste avstandene, ville jeg ikke ha det til å skynde ham over en kilometer. “Cracksman klarte 9-2 på en 13-2-dobbel for verftet etter at Godolphin-operasjonens Dreamfield krypterte hjem med et korthodet i odds med 2-5 i Houghton-betingelsene.

James Doyle drev Dreamfield hjem etter en vedvarende duell med toppscore, også i Godolphin farger, men trent av Saeed bin Suroor, som nylig demoterte Doyle fra sin rolle som sin viktigste jockey.Vinneren hadde blitt sett på som en mulig klassisk utfordrer, men vil nå bli Bet365 holdt på sprintreiser i de tidlige månedene av neste sesong. “Han ble igjen alene foran lenge,” sa Gosden. “Vi vil gå til Pavilion Stakes [på Ascot i april] og deretter [Group One] Commonwealth Cup [på Royal Ascot i juni] i stedet for Greenham. Det er mye bedre å vite nå hva du skal trene ham for. “