Rayo Vallecano - Levante UD 3:1

Rayo Vallecano med Primera División minst ett år farvel. Selv om hele Madrid hadde oppfylt sin plikt til å holde seg i kampen for redning og slo Levante komfortabelt siste runde 3: 1, men måtte også stole på konkurranse nøle Getafe til Sporting Gijon. Og andre oppnevnt etter å ha slått Villarreal fanget den siste nesestupové sted for seg selv, mens Vallecano forlot bare øynene å gråte.

Etter fem år i Premier League så bydeler i trener Paco Jemez flytte tilbake under nivået på ligaen, om enn med en avskjeds seier denne sesongen. Den første scoret han etter elleve minutter overmåte vellykket slag Pablo Hernández, som tjuetredje minutt av tilsatt kaptein Roberto Trashorras, som med Jozabedovy strømmer økte hjemmefordel til to mål. Kampen var fortsatt litt dramatisert versjon En straffe, men for flere gjester allerede målløs og vice versa igjen sluppet en fot lindrende Mike.

Rayo Dermed ender det attende rung med et overskudd på trettiåtte poeng, sa Sporting uhrál ett poeng mer. Teamet dro hjem til den nest siste posisjon, men Getafe matche skadet og tapte mot Real Betis 2: 0. Etter en lunken begynnelsen av kampen viste fantastisk teknikk ballgame Hernández, som unabashedly løftet en ball volley fortsatt bak i feltet og dets bakken tidlig forskrekket keeper marina.

Om øke ledelsen tok seg Vallecano kaptein Trashorras, som hadde, i likhet med resten av laget standhaftig nekter å spekulere om en mulig bestikkelse for den siste nederlag Real Sociedad, men målet ble til slutt kreditert Jozabedovi siden endret flyturen banen av ballen, tilpasset flyt og Marin hadde ingen sjanse. Gjestene deretter blir senket på grunn av den versjonen målsjanse etter en felling på Amaya Garcia, men det siste ordet var Mike, som er tilpasset den Bebého sentrale for sluttresultatet 3: 1 for hjemmet.