PAOK Thessaloniki grunn av opptøyene av tilskuere kom med fem poeng

Greske fotballforbundet har straffet PAOK Thessaloniki fradrag av fem poeng for voldelige fans som i begynnelsen av mars Sportingbet markerte cup kamp med Olympiakos. I tillegg må klubben spille fem kamper uten tilskuere og bøtelagt 112.000 euro (tre millioner dollar).

The Association of streng straff tok hensyn til tidligere tilfeller av fans i en sesong i andre seriekamper. Den siste dråpen var en forstyrrelse i åpningen cup semifinale med Olympiakos, etter som kampen ble avblåst. Den greske regjeringen på grunn av dem Sportingbet bónusz videreføring av den nasjonale cupen forbudet, som landet er truet nå på grunn av statlig innblanding i fotballsaker ekskludert fra internasjonale konkurranser.

PAOK kan anke dommen, og peker ham i ligatabellen vil etter hvert bli fjernet etter gjennomføringen av Sportingbet ankesaken pågår. Tre runder før slutten av klubben fjerdeplass, noe som sikrer kampen for europeiske cuper. Men hvis den greske statsråd kansellert regjeringens beslutning om å avslutte Cup konkurranse, kan FIFA og UEFA nasjonale forbund suspendert.