Mourinho har gjort en avtale med Manchester United, skriver i England.

Holde fotball Manchester United allerede av serveren Sky Sports TV enige om en kontrakt med trener Jose Mourinho. Den karismatiske portugisiske bør bli etterfølgeren til nederlenderen Louis van Gaal, som ble avskjediget tidligere denne uken.

Ifølge kilder med Sky Sports Mourinho berømte klubben hadde blitt enige om lengden på kontrakten og lønn. Advokater på begge sider løser et bredt spekter av konfliktsituasjoner som oppstår fra kommersielle forpliktelser for begge enheter, som må løses før du signerer kontrakten.

Så langt er det ikke klart om det vil ha en kontrakt signert i løpet av onsdag og Mourinho vil i dag offisielt bli trener for United.

Mourinho og Manchester United har, for eksempel, signert en kontrakt med selskapet for sportsutstyr adidas. Men konflikten oppstår behov for samarbeid med bilprodusentene. Mens Mourinho er forsiden av Jaguar, United har en syv-års kontrakt med General Motors, Chevrolet lag har spillere på Old Trafford på trøyene.

Ifølge Daily Mail har vunnet Mourinhův agenten Jorge Mendes for sin klient i United tre-års kontrakt med en total omsetning på 45 millioner pounds. Sheet videre at de første forsterkningene som Mourinho har til hensikt å bringe til sitt nye lag vil være Zlatan Ibrahimovic.