Minner blir levende. Ned hadde blitt eliminert Real år siden, men han spilte ikke i finalen

I 2003 motoren Nedved av Juventus, og nå på store kamper vil igjen, som styremedlem i Torino klubben.

“Alle i klubben på den historiske kampen mot Real Madrid huske. Jeg tror det blir spennende dobbel-header “, sa Nedved under fredagens trekning i Nyon.

I 2003, det var siste gang Juventus kom til semifinalen. Det ble deretter opplever Nedved og ambivalente følelser

Selv om Juventus første kamp mot Real Madrid tapte en. 2, men hevn dominerte 3: 1. Hovedsakelig på grunn av ikke å vite hvem som hadde scoret ett mål og på den offisielle nettsiden til European Football Union UEFA da han oppdaget bildeteksten “Strålende Nedved drept Madrid.”

Men den tidligere drivkraft for den tsjekkiske teamet hatt gleden han kunne. Ved 82.per minutt på 3: 1 ble foulet Steve McManaman og fikk et gult kort. Fordi det var den tredje i konkurransen, er ment å demme drømmefinalen.

Face desperat gjemte seg i hendene så snart han skjønte det. Deretter tok pusten et øyeblikk, men snart kom opp og avsluttet det store spillet.

“Det var vanskelig. Jeg innså straks at finalen var borte. Jeg nesten sluttet å spille, men løp bort til meg og Del Piero sa: Du spiller hele spillet veldig godt, så nå går det galt, “beskrev Nedved fortalte iDNES.cz

Han fortsatte:”. Etter kampen jeg han grunted. Bare for deg selv. Endelig for meg var å bli høydepunktet av en karriere. Faktisk, visjonen om seier i Champions League, overførte jeg til Juventus. Det var min drøm, og nå er den borte. Jeg tror jeg fortjente å spille i finalen.Jeg jobbet hardt på det. Det var trolig skjebnen jeg tror. Et eller annet sted var det sannsynligvis skrevet at Nedvěd ikke vil spille finalen. “Juventus beseiret AC Milan etter straffesparkkonkurransen. Og trener Marcelo Lippi beklaget så at Nedved ikke var tilgjengelig.

Nå er det berømte italienske laget igjen nær toppen. Og igjen, i sin vei til finalen, er Real Madrid, som vil være favoritt av papiret.

Nedved vil se på “bare” som funksjonær. Og han husker sannsynligvis hvor mange år siden Juventus nådde finalen i Champions League, men på grunn av det gule kortet tok han det ikke.