“Meksikansk” Krejcik vil Korea. Det ville være en drøm, sier Kometa

På en eksotisk ferie, hvor hockey forsvarer klarte for noen dager besøker New York, gikk han etter gull Extraliga sesong som fortsatt mai utvidet deltakelse i VM.

Det er derfor hans 26 år Krejčík lettelse fra upopulær sommer ishockeyskit på tørt land. I garderoben rapportert Brno inntil forrige uke, da tsjekkiske mesterne begynte å forberede for isen. “Jeg kjenner alle i hytta,” sier den “meksikanske” Krejcik. “Vi ser det samme. Kanskje enda bedre, “spøker de mest produktive spiller Comets i våren sluttspillet.

Innbyggerne i Brno vil stole på figurativ kunst quarterback i den kommende sesongen.Før Krejcik dro til Nord-Amerika i juni, ble han forelsket i kommandør Libor Zabransky. “Jeg undertegnet en kontrakt som sier at hvis noe kom fra utlandet noen tid, er det mulig å godta det,” sa han. “Krejčík likte en ferie i utlandet. Samtidig sjekket han av og til for å se om han hadde nektet å avvise et uopprettholdt tilbud fra en ønskelig KHL. “Vi var i kontakt med en agent, men heller via e-post.Ingenting som ville gjøre meg ut av veien var ikke der, “smiler Krejcik.

“Han kunne og kunne reise utenlands, men jeg trodde det siste øyeblikk at Cuba ville bli hos oss,” sier Zabransky. “I play-off med Ondrej Nemec viste at toppen forsvar, og sikkert vi i sin tur vil hjelpe,” mener de eier og hovedtrener Comets.

gylne forsvar. Dette er en av Krejčíks utfordringer. I tillegg trekker en trippel deltakeren i VM på et ekstraordinært fristende oppdrag - OL i februar i Pyongyang. “Det ville vært vakkert,” sa Krejcik. “Det er drømmen om hver idrettsutøver å representere landet på de olympiske leker.”

Turen til Sør-Korea blir lettere for hockeyspillere i Europa.Spillene for første gang siden legendariske Nagano 1998 vil bli savnet stjerner fra NHL. “Min personlige mening er at noe kommer til å skje, fordi de beste er i OL. Still alle tror på å gå der, “sier Brno forsvarer Ondrej Nemec, som i løpet av våren eliminering kamper opprettet en Krejčík perfekt defensiv par.

Og han rygger Comets bundet til ytelsen til sluttspillet, kan de fra Brno til katapult til Korea. “Det er ekte i hodene våre. Spørsmålet er hvordan det ville være rettferdig for trenere, “sier han Krejčík, som kan være 33letým tysk spille på samme lag nå for mai mesterskap i Paris. Men den opprørske tysken har unnskyldt seg fra representasjonen.

Så kanskje i februar under fem sirkler. “Det ville vært fint, men da må alt fungere.Dette er temaet for januar, ikke for august, sier tyskerne fra Comet, som i morgen venter på den første forberedende katten. Extraliga mestere vil bli presentert i Třebíč fra 17.30.