Lille s Sofiane Boufal er et mål for flere engelske klubber om sommeren

Lille s Sofiane Boufal er et overføringsmål for Arsenal, Manchester United, Tottenham og Manchester City, men det er sannsynligvis at vingen ikke skal gå i januarvinduet.

Den 22 år gamle, som har scoret fem mål i Ligue 1 så langt denne sesongen, har blitt tungt undersøkt av flere klubber i England, Spania og Italia de siste månedene etter sine imponerende skjermer for den franske siden.Men med Lille som for øyeblikket sliter midt på bordet, er det forventet at de vil motstå tilbud om å selge sin verdifulle eiendel denne måneden til tross for pågående økonomiske vanskeligheter ved klubben. Belgiumspiller Michy Batshuayi inngår ny kontrakt med Marseille Les mer

Boufal, som ble signert fra nylig oppgradert Angers i januar i fjor for et ikke oppgitt gebyr som antas å være rundt € 4m, er nå verdsatt til rundt € 25m (£ 18,3m) av Lille.Selv om kilder i nærheten av spilleren insisterer på at han er “99% sikker” for å bli i Frankrike denne måneden, er klubben forstått å være villig til å betale inn i slutten av sesongen.

De regjeringens franske mestere Paris Saint-Germain antas også å ha registrert interesse for Boufal, som kom gjennom ungdomssystemet i Angers, og har ennå ikke representert enten Frankrike eller Marokko – for hvem han kvalifiserer gjennom sine foreldre – i en konkurransedyktig kamp.

p> Tottenham forstås å ha vært den første Premier League-klubben for å ha undersøkt spilleren som har blitt sammenlignet med tidligere Lille fremover Eden Hazard tidligere, selv om speider fra Arsenal, United og City også har deltatt i de siste kampene.Boufal sies å være avslappet over sin fremtid, med at klubben bare har utnevnt leder Frédéric Antonetti i slutten av november.

I september ble han bedt om å gjøre noen utslett avgjørelser. “Jeg ser mange feil i avganger,” sa han. “Fordi noen ganger går de litt for tidlig. Jeg er ikke redd for å miste Sofiane Boufal i januar på grunn av alle diskusjonene jeg hadde med ham. Han har mange ting å lære. I en klubb som Lille kan han gå videre. “Angers har imidlertid ennå ikke mottatt konkrete bud for Boufals tidligere lagkamerat Romain Thomas. Forsvareren er ønsket av både Crystal Palace og Stoke som har imponert i sin side til tredje plass i Ligue 1 denne sesongen.