Liberec - Zlín 1: 0, da Pulkrab skjøvet frem mot ni

Zlín er det eneste tsjekkiske laget som er en del av den europeiske ligaens basisgruppe, som kommer inn i midten av september. Det første spillet var skarp på hans del i det hele tatt dårlig, men det påvirket rask eliminering Traorého.

Innen øyeblikk han så to gule kort på 26 minutter for ham å duellere avsluttet. I det 74. minutt ble Jiráček skadet, og gjestene ble eliminert klokken ni. En Liberecký ikke kunne håndtere trykk, seks minutter før slutten av dorážky skyves alternerende Pulkrab, vert til Sparta.

“Spillet hadde to deler til den røde kortet, og etter den. Da hadde det vært balansert. Mange kamper bryter i de siste sekundene, men noen ganger har det vært bortkastet.Jeg visste ikke engang hvem som ga det. De fortalte meg hvem som ellers kunne gi det målet enn Pulkrab fra tre meter. En viktig seier i sesongen, men vi måtte gjøre det bedre, sa Liberec-treneren Jindřich Trpišovský.

Zlin rapport manglet en av sommerens forsterkninger Ekpai at våren jobbet han i Liberec og mot gamleklubben hadde en synlig motivasjon. I den åttende minutt av vinkelen selv gikk han på hjemmesiden mål og snevert shot.

Den andre var innføringen av et balansert og begge lagene i starten av sesongen, mens tempoet søkt. Tegnet av kampen situasjonen endret seg på 26 minutter når Traoré fikk skarpere etter operasjonen andre gule kort og måtte ti gjester.

Home som om de ble tatt på senga og oppstod fordel i første halvår på strømmen spille dem også steds.Dostal keeper varte bare Potočného skutt fra et frispark etter 38 minutter, og hjalp ham Matejov som stoppet slep header mot mål. Hjem stopperen forgjeves klag arm.

Omvendt, like før pause gjentatte ganger ristet svekkelse gjester. Beauguel først treffer feil ball, deretter Ekpaiovu av en kanon skudd fra langt over tverr vyškrábl Kolar mål og samme spiller ikke gjaldt for offside.

Etter pausen Slovan lagt til, men også kastet bort sjansen nejvyloženejší. I Mikulov header 48 minutter unna regjerende Beauguel med Kerbrovou morgen igjen rådet keeper Dostal.

Liberec eskalerte press, men fikk 63 minutter skattekart landet i muligheter og lindre Pulkrab og glede kommer Mikula brått utbrent.Pulkrabův mål midtveis i andre omgang, så ikke betale for offside. Zlin keeper å overvinne en trakk berøres Carnation skudd.

Du femten minutter før slutten av såret en av forsterkningene Jiracek, og fordi han ikke kunne rotere, måtte han avslutte kampen med åtte mann i boksen. Han kunne brukes Havelka, men ble igjen gjør magi. Og mens den oversteg 81 minutter i luften Kerbr, hjulpet seg fast.

heroisk bekjempelse i Zlin třicetistupňovém nær atmosfæren kapitulerte i begynnelsen 84 minutter. Kerbrovu et mål sjanse likevel kom i gang, men Pulkrabová dorážku kunne ikke nå. Liberec og ubeseiret på hjemmebane i ligaen for trettende gang på rad.

“Vi gikk inn i kampen, og vi hadde en sjanse tutovou. Ekpai løste det en sjanse, jeg tror at hvis de setter den under ham, sette den i tomt Diop.Noen spillere spilte da under nivået, og det viste seg. Høydepunktet var utelukkelsen av Traor. Jeg beklager det første gule kortet, jeg tror spilleren gled ut. Jeg føler meg ufølsom. Men da må han handle forskjellig og kan ikke gjøre noe slikt. Da var det alle feil, skader, kramper og få et mål på en tid da vi har syv spillere på banen, “sier coach Zlin Bohumil angrep.

” Det var slik en dust kamp. Jeg har ikke opplevd en slik ting, man lurer på om det noen gang gjør det. Hvis noen andre ikke ligger der igjen. Til slutt avsluttet vi sport, spillerne som var på banen, viste enorm elastisitet. På grunn av at noen spillere opptrer, fortjener vi sannsynligvis ikke dette poenget.Jiracek har en dislocated skulder, det kommer ikke til å gå tilbake, og han må gå til sykehuset. “