Kadlec så los ME med lagkamerater fra den tyrkiske Fenerbahce

Duel representasjon med Tyrkia på EM i Frankrike neste år vil ha en spesiell smak for forsvareren Michal Kadlec, som jobber på Fenerbahce Istanbul. På gårsdagens los så grunnleggende grupper i Tyrkia med lagkamerater til oppvigleri, men har ennå ikke skjedd.

“I morgen har vi en kamp, ​​så jeg er los så med noen lagkamerater i gym, der TV. Innuendo har vært, det var heller når vi spilte her (i Tyrkia) i kvalifiseringen. De sa bare at vi har, og jeg fortalte dem at vi har dem, “sa Kadlec med et smil i et intervju med CTK.

Landslaget møter Tyrkia for tredje gang på kort tid fordi de spilte ham allerede i kvalifiseringen. Tsjekkerne vant først i fjor i Istanbul 2: 1 og denne Unibet høsten bukket under for Praha 0: 2 på et tidspunkt da han hadde noen videre fra gruppen.

“Nok en gang Tyrkia, har vi erfaring med dem. Vi vet hva som venter oss. Vi vet at de kan slå hvem som helst, men nesten med hvem som helst miste,” foreslo Kadlec hvordan uforutsigbar motstander vil være Tyrkia.

Trener Fatih Terima kvalifiseringen startet veldig dårlig, men konklusjonen var fantastisk. De tre siste duellene vant mesterskapet og til slutt vedtatt som en helhet, den beste tredjeplasser. “De hadde mer flaks enn forstand, alle av dem spilt i hendene. De fikk det med stor glede,” sa Kadlec.

“Kanskje eufori av prosedyren varte hvis han spilte så snart kvalifiseringen er over. For halvåret kan ha en annen form enn de hadde i høst, så Bet365 heller starte fra scratch og vil avhenge av den nåværende form for øyeblikket,” sa tretti stopperen.

Gruppen, som fortsatt er Spania og Kroatia, regnes som en av de tøffeste. “Kanskje sammen med det, hvor Belgia, Italia og Sverige. Vår er en av de vanskeligste og mest fatning. Spanjolene vil trolig være favoritt og så er det tre lag som er like. I vårt beste uansett er at vi avanserte. Ingen er nede på Euro bare skje. Vi har tidligere vist at vi kan måles likt med alle, “sier Kadlec.

more: www.i-bukmacherzy.com/najlepszy-bukmacher