Kadlec er overbevist om at når det blir tøft, tsjekkerne stige

Tsjekkerne selv i det attende kamp under trener Pavel Vrba ikke holde buret rent, midtstopperen Michal Kadlec men dagens nederlag 0: 1 i forberedelse med Skottland på Letna oppskrevet. Representasjon av ham i det siste har gjentatte ganger vist at når noe går, kan han plukke opp.

“Det var en forberedende kamp for EM vil det være annerledes, er det sannsynligvis ikke vil spille i sin helhet,” Kadlec fortalte reportere. “Fra forberedende kamper er. Hver gang vi ønsker å vinne, men la oss huske hvordan vi forberedt på kvalifiseringen. Dessuten var det ikke mye, men når kommer fikk tøff, så vi var der,” la han til.

Seieren Skottland besluttet i det tiende minutt Ikechi Anya, selv om sjansene talt utelukkende innenlands, selv en som traff tverrliggeren. “Det er fortsatt nok tid, vi perfeksjonert det. Det var ikke en dårlig fotball, dessverre, vant lykkeligere og bedre organisert på baksiden,” sier Kadlec.

“Scots dress som ga en rask mål, spilte taktisk godt og lukket den. Vi har forsøkt å skape sjanser, og vi har hatt, men dessverre er det ikke falle der,” sa forsvarer Istanbuls Fenerbahce. “Vi diskuterer det på video og vise hva vi kan forbedre. Hver gang vi har vært i stand til å plukke opp og kanskje til og med nå,” sa han.

Ifølge Kadlec savnet tsjekkiske laget spiss som ville låse horn med skotske stoppere og vant overskrifter kjempe. “Vi visste at skottene avsløre regionen, og vi hadde noen sjanser. I andre omgang var det vanskelig fordi de spilte i fem, seks tilbake,” sa han. «Dette er de kampene der de har å fly sentre, høyre, venstre. Noen ganger er det manglet spissene skriver Lafata eller skade som går inn i header sammenstøt,” sa han.