Juventus overmaner Verona for å ta opp åttende rett Serie A-seier

Paulo Dybala satte forsvarsmesterne foran med et frispark i det 8. minutt og Leonardo Bonucci fordoblet ledelsen før halvtid ved å omdirigere et nytt frispark fra Dybala med en head. Simone Zaza forseglet det etter å ha blitt satt opp av Paul Pogba åtte minutter fra slutten.

Ladsene gjorde det bra å komme tilbake til ligaen, noe som aldri er lett etter ferien, “Juventus-lederen Massimiliano Allegri sa. “Vi var ikke veldig skarpe, spesielt i starten, men vi innrømmet ikke noe.

” [Dybala] har praktisert gratis spark. Å være i stand til å åpne opp kamper med et frispark er svært viktig etter en pause på mer enn to uker. “Juventus holdt tre poeng bak leder Inter, som vant 1-0 på Empoli.Mauro Icardi fant målet fra nært hold i første omgang, omdirigert et kryss fra Ivan Perisic.

Etter å ha vært felles toppscorer i Serie A i sesongen med 22 mål, har Icardi åtte mål fra hans 12 skudd på mål denne termen. Empoli, som hadde vunnet fire rette kamper, var farlig til tider, men kunne ikke finne en vei forbi Inter målvakt Samir Handanovic. Josip Ilicic scoret to ganger mot sin tidligere klubb som Fiorentina vant 3-1 i Palermo.Den slovenske internasjonaleen satte Fiorentina fremover i det 13. minutt og scoret igjen med en ekspert styre og et presist skud fra utenfor området. Torino arbeider med sine fans for å gjenopplive sitt gamle hjem og hedre deres greats Les mer

Den tidligere Fiorentina-angriperen Alberto Gilardino trakk en tilbake til Palermo med en header i det 77. minutt, men Jakub Blaszczykowski restaurerte Fiorentinas to-mål ledelse i lengre tid.

Roma slettet en to-måls ledelse i en 3 -3 trekke på Chievo. Roma gikk videre etter syv minutter da den 18-årige nigerianske Sadiq Umar scoret sitt andre mål i to kamper etter å ha blitt satt opp av Gervinho.Umar slo også innlegget før Alessandro Florenzi doblet Roma-ledelsen i det 37. minutt etter å ha nådd et pass i nærheten av midtbanen. Alberto Paloschi trakk en tilbake til Chievo like før pause midt i forvirring foran Roma-målet og Dario Dainelli omdirigert et hjørne fra nært hold til å utjevne kort før timemarkeringen. Iago Falque restaurerte Roma-ledelsen med et langt, lavt vinklet skudd i 81. minutt, men Simone Pepe utlignet igjen for Chievo i det 85. minutt med et frispark.

På San Siro, med Mario Balotelli Stadig gjenopprettet fra bekkenoperasjonen ble Milan slått 1-0 av Bologna, hvis senvinne kom fra Emanuele Giaccherini.Milan fans døde Keisuke Honda, som etter hvert kritiserte klubben i et intervju med den japanske pressen, da han ble erstattet av Alessio Cerci midtveis gjennom andre omgang. Lazio trakk 0-0 hjemme hos Carpi, Sassuolo og Frosinone trakk 2-2, mens tidligere Udinese slo Atalanta med første halvdel mål fra Cyril Thereau og Stipe Perica for å feire åpningen av deres omdesignede Stadio Friuli.