Jürgen Klopps kritikk har spilt Liverpool på, sier Joe Allen

Joe Allen har innrømmet at Liverpools spillere er skadet av sin ligaposisjon og frustrert med deres inkonsekvens denne sesongen, men Welshman hilste ønsket og engasjement på showet i sin Semi-Final-første-seieren i Capital One Cup over Stoke City som Det beste mulig svaret på lørdagens uklare nederlag i West Ham United.

Jordon Ibes første halv mål gir Liverpool en verdifull ledelse for å ta inn andreplassen på Anfield 26. januar og var minst det som Jürgen Klopps side fortjent etter Bet365 en imponerende prestasjon mot Stoke som kom på baksiden av sjefen, og leverte noe hard kritikk. Angry Jürgen Klopp hevder at Liverpool ikke ga 100% mot West Ham. Les mer

Allen sa at spillerne ikke kunne ha noe klager med Klopps kommentarer i omkledningsrommet på Upton Park. “Det var bare noen frank ord virkelig, og jeg tror som et lag vi trengte å høre dem,” sa midtbanespilleren. “Men dette laget, denne truppen, har god personlighet, flott karakter, spillere som ønsker å jobbe hardt, så det er ikke noe problem med det.” Vi visste at vi trengte å svare på Stoke med en god Ytelse først og fremst, med en forestilling som var full av engasjement og ønske, og vi fikk det sikkert.Det har vært et par skuffende resultater nylig, og arbeidet er nå for at vi skal få konsekvent og slå den rundt. “Manchester United, Manchester City og Chelsea har mistet på Britannia Stadium i år, men Liverpool, som er åttende i ligaen og 12 poeng bak lederne, Arsenal, spilte med intensitet fra starten og fikk aldri Stoke til å pålegge seg selv. Selv de første Unibet halvskaderne til Philippe Coutinho og Dejan Lovren, som begge gikk av med hamstringproblemer, klarte ikke å forstyrre Liverpools rytme.

Det viser hva vi kan, sier Allen. “Du ser på vår posisjon i bordet og poengene vi har plukket opp og som en klubb, gjør det vondt for oss fordi jeg tror vi er bedre enn det.Vi har selvtillit at vi kan gjøre mye bedre, og jeg tror at denne typen ytelse viser det.

“Jeg tror folk har vært litt sakte å gi Stoke-kreditt de siste par årene, Jeg tror folk fortsatt forbinder dem med laget de pleide å være, men de har noen veldig gode spillere. Du ser med noen av seierne de har hatt denne sesongen hva de kan, vi visste at det skulle være et veldig, veldig tøft spill.Så det gjør det ekstra behagelig å få det rene arket, gå et mål foran og nå er det på dem å komme til Anfield og ta spillet til oss. “Selv om Allen spilte 79 minutter mot Stoke , 25-åringen har startet bare ett league-spill denne sesongen, i 2-0-nederlaget i Newcastle i forrige måned, og den nye kontraktsforhandlingen som startet i mars i fjor, da Brendan Rodgers var ansvarlig, har stoppet. Med mindre enn 18 måneder igjen på sin avtale, ser Allens fremtid fram i stadig større grad usikker.

Spurt hvordan han følte seg om den situasjonen, sa Allen: “Det har gått veldig stille. Jeg er ikke så sikker på det. Jeg har bare laget en liga denne sesongen, så jeg vil Bet365 spille mer. Jeg tror det er åpenbart for enhver spiller i den situasjonen.Fra mitt synspunkt handler det bare om å knulle ned, gjøre jobben min og gi meg det beste, noe som alltid er det jeg gjør. “