Journalisten arkiverte for Berbra, disiplinæren diskuterte ham neste gang

“Disiplinærkomitéen har mottatt en klage sendes til sjefredaktør for magasinet Hattrick Pavel Prochazka.Kommisjonen utsatt behandlingen av initiativet på neste møte, “leser kommuniké disiplinærkommisjon.

En tur i de siste dagene, skrev en klage publisert på nettstedet efotbal der Kommisjonen anbefalte Berbrovy uttalelser om formann i foreningen Miroslav Pelt, Vice Dusan frihet, medlem av eksekutivkomiteen Dagmar Damková og mot et annet medlem av eksekutivkomiteen Vlastimir Hrubčíkovi.

“Pan Hrubčík deres innsats kan stramme bortsett fra å begå selvmord,” sa han Berbr ta Hrubčíka, som i fjor kritiserte arbeidet til president Ground Jury Dagmar Damková og ønsket en stemme på klagen.

“med disse ordene offensive og foraktelig Roman Berbr skadet medlem av eksekutivkomiteen.Det er en enestående skritt funksjonær i foreningen ledelse mot en annen til embetsmenn, “sier Prochazka.

På samme måte, påpeker Berbrovo uttalelse om valgfrihet for Vice-President for liga på generalforsamlingen i 2013.Berbr sa at Svoboda ikke ville blitt valgt dersom velgerne overbevist Prime Pelt å stemme på ham og ikke for konkurrent Jaromir Šeterleho.

“Berbr etter min mening tonet og president Miroslav Pelt, som han anklaget for utilbørlig bak kulissene handling til fordel for Dušan Svoboda, Sparta Praha og dens eier Daniel Křetínského, “sier Prochazka.

det peker også på inappropriateness av ord i et intervju med den ukentlige mål november. “I kvalifiseringskampen i Tyrkia – Tsjekkia svenske dommeren neodpískal straffen mot oss for en stygg Váchy. Vi var glad for å ha Damková…Hvem ser lite kjøkken diplomati i fotball vet hva jeg mener. Ingen av vår klubb og våre ingen representasjon kan ikke de siste årene for å klage på behandling i Europa.Og det operative trinn avbryte kampen i European League i Bratislava mellom slaviske og Sparta, ble det direkte mesterverk, fordi jeg vet at forhindret en beslag i favør av slavere og enda mer drastiske bøter for gjester, “sa Berbr.

” Ifølge jeg tror Roman Berbr skadet som et medlem av Executive Committee, leder av dommerkomiteen og medlem av UEFA dommere komité Dagmar Damková og hele tsjekkisk fotball som hans lite gjennomtenkte ord avsløre mulig internasjonal skandale.I hovedsak annonserte han offentlig at det tsjekkiske medlemmet i UEFA-dommerpanelet påvirket løpet av European League-kampen i Bratislava, “påpekte Procházka.

De tidligere Barouos-angriperen Barroso krevde opprør mot Berbro, og fansen fra de fleste stadioner kom til ham.