Janov CFC - ACF Fiorentina

Veldig bra i begynnelsen av sesongen ledende Genoa. Jurićovým under ledelse så langt vunnet alle seks poeng sammen mens han scoret seks mål. Det Fioretina en score på 2: 2 for en smal nederlag i Juventus og smal seier over Chievo.

Engasjerende med den kroatiske treneren Juric, men det virker som et fantastisk tiltak. Genoa under hans ledelse, ikke ennå neste ligaseier nølte ikke med i den hjemlige cupen og er fortsatt perfekt. Men faktum er at Genoa kolliderte med to rookies i cupen og spilte med Lecce til Serie A er ikke å spille. Så god motstander som kommer opp nå. I de to siste sesongene med Fiorentina Genoa har et balansert budsjett, de siste fem måle sammen med fire poeng delt.

Fiorentina tilhører år etter år for ambisiøse lag og en av favorittene for plassering blant de fem beste, eller kanskje trio. Årets start med Fiorentina ikke fungerte så bra fordi de spilte jorda mester Juventus. Gameplay var ikke helt optimalt heller mot Chievo, men overskuddet Viola kamp, ​​og har klart tre poeng.

Likevel vanskelig å vurdere begge lag. Genoa bare sterke motstandere venter Fiorentina obligatoriske tre poeng og har møtt nederlag i Juventus med all respekt å forvente. Hvordan er begge lagene egentlig er, viser bare den umiddelbare fremtid eller bare gjensidig kamp på Luigi Ferraris stadion.

Begge lag vil savne av en spiller. Mens Grifům hjelpe Gentiletti, Fioretině talent Vecino igjen.