Ingen nervøsitet. Hjemmemiljøet vil være motoren, sier kanotikere før EM

“Hva ville jeg må binde? Ikke vær dumt. Jeg føler meg ikke og føler meg ikke noe press. Snarere det gir meg mye energi fordi Račický kanal, hvor vi øve og vet hvor hver ringvirkninger, jeg anser mitt andre hjem. Et hjem, som også vil bli heie familiemedlemmer og venner, føler du deg bra, “en klar Josef Dostal, et medlem av medaljen Kajakk, i tillegg til seg selv verdensmester singel.

På lignende grunner på hans kolleger av mannskapet, som har verdens gull og som i Racice venter vinnere tittel forsvar kontinent.

“Mens på mesterskap i utlandet bor på et hotell langt fra sporet, er det ingen pendling forventer oss fordi vi bor i området.Vi har bare et hopp til vannet, vi vet alt som våre sko, så ingenting vil hoppe, sier det mest erfarne medlemmet av Jan Štěrba.

“Vi ser frem til å vite hvordan publikum kan oppmuntre,” husker 2006 Europamesterskapet i Račice for første gang, og han var medlem av firehjulsmesterskapet som vant 200 meter sølv.

På samme måte tenker kanskje kanonisten Martin Fuksa, som vant sølv- og bronsemedaljen i fjorårets Moskva-verdensmesterskap.

“Hjemmemiljøet? Jeg gleder meg til løpene.Jeg er overbevist om at tilstedeværelsen av familiemedlemmer og andre støttespillere vil gi oss en stor fordel i forhold til konkurrentene – vi prøver å gjøre dem lykkelige også, “han er klar.

kan bare slippe nervøsitet

Bare Filip Dvorak, som sammen med Jaroslav Radon danne en enhet elite dobbel kano , innrømmer han at kanskje litt nervøsitet kan føle seg.

“Det men stammer fra det faktum at et så tidlig frist er fortsatt ingen mesterskapet fant ikke sted, så vet ikke nøyaktig hvor vi står,” vi oppmerksom på at på grunn av de europeiske Games juni i Baku måtte EM flytte hjem sesongen. “Mye mer, men vi ser frem til vårt hjem publikum vil støtte,” forsikrer besetningsmedlem som på fjorårets EM vant bronse.

Musikk padlerne spiller som fredag ​​starter i Praha og Ostrava VM hockey . “Likevel, jeg tror at atmosfæren vil drive oss framover, absolutt ikke vil rase foran tomme stands eller avfolkede bredder,” mener canoeist Fuksa.