Ikke undervurder og vinn, ønsker Pilsen. Liga vil også ta den siste duellen

fotball League har planlagt den 25 runde. Etter fredag ​​předehrávce i Jihlava vert Ostrava, med seks kamper spilles på lørdag, fem av dem har samme kickoff på 17,00.

Hode Plzeň fra 20,15 Boleslav vert Sparta, og den andre på søndag på 17,45 velkommen Brno. Han kommer til stykket, slutten av sesongen mangler seks runder.

Slavia på Jablonec kan ikke, vant en av de siste elleve gjensidige ligakamper, hvorav seks uavgjorte, ubesluttsomhet avsluttet og de to siste kampene. </P >

Jablonec ivrige etter å rette opp tidligere nederlag Dukla og å kjempe med en andreplass på Sparta mister fortsatt bare fire poeng.

“det vil være uberegnelig motstander, som ser ut til å møte tøffere kamper, som i Sparta.De spiller rett og slett rett på målet og kompliserer ikke starten. Men vi har et favorittspill, og vi ønsker å spille, slik at alle punkter forble hjemme, “sa han treneren Jaroslav Silhavy Jablonec.

Slavia vunnet syv runder, de siste seks dueller ble slått fem ganger. Hennes trener Miroslav Beranek feirer dagen før kampen 58nde bursdag.

“Teamet har til å trekke sammen og viser fysisk og mental styrke. Ord, løfter, og ingen tale gjelder ikke, bare ytelse på banen. Med Pilsen eller Sparta har vi bevist at vi kan slå favorittene. Vi vil gjøre alt og um distribusjon og kjempe de tre punktene, “sa Slavia trener Miroslav Beranek.

Derby. I 1997 flyttet Dukla fra Praha til Příbram.Den nåværende Dukla kom tilbake etter at hun hadde kjøpt den andre ligatittelen fra Jakubcovice. Pribram beseiret ikke de sju ligaene i de første ligaene, men hjemme er det åtte dueller ubeseiret. I tilfelle en seier, hopper motstanderen til bordet og nærmer seg koppkorsene.

“Det er alltid tøffe kamper med Dukla, det er galt mot henne. Det er et veldig rykkete lag. Příbram har aldri beseiret henne, så jeg håper det kommer til å lykkes nå, sier Pribram-trener Pavel Tobias.

“Pribram er vanligvis et hjemmelag, han gjør de fleste poengene på sitt felt.Vi har for tiden befinner oss i grei form og de siste vellykkede resultater løftet stemningen og form av noen spillere, så det vil prøve å bekrefte på lørdag i Pribram, “sa besøker trener Lubos Kozel.

Bohemians hjemme med Teplice ikke miste I mai 2008 vant de siste fjorten league kampene bare to ganger. Til den siste fasen av sesongen for å sikre fred, nødvendigvis trenger å score poeng.

“Vår seier i den tsjekkiske Budejovice var desto viktigere at vi steget til åtte poeng. Vi vil prøve å overføre den nåværende positive atmosfæren til en annen kamp.Teplice er et veldig godt lag eliminert Pilsen Cup, selvfølgelig, de ønsker å cup Europa, “advarer et hjem trener Roman Pivarník.

Teplice uke siden, som det første laget i løpet av våren innsamlede punkter Pilsen og likevel strebe etter Cup stillinger.

“den Bohemka det er aldri lett – det er en liten lekeplass og en tilskuer natur. I tillegg siste Bohemka snudde kampen med Ceske Budejovice og spratt sestupovému sone. Så motstanderen vil være mer behagelig enn om de tapte, “sa Teplice trener Petr Rada.

” Vi hjalp třízápasová serie Pilsen, der vi viste at vi kan spille med de beste.Men vi trenger å bygge på andre halvdel av seriekamp med Viktorkou siden den første i Praha vi mislyktes. ”

Slovácko på Liberec vanligvis mislykkes, ut av 25 gjensidig liga duellene vant bare tre ganger. Det spilles på den nye torv, som nylig ble lagt for EM-spillere juni er opp til 21 år.

“Kvaliteten på Liberec team absolutt ikke svarer til posisjonen i tabellen. Dette er også et bevis på fremgang i cupens semifinale. Som betyr ikke at vi bør vike motstander, “sa hjemmetrener Svatopluk Habanec.

Liberec, som var før de siste tre ukene, i tre foregående rundene ubeseiret og er ute av skogen. Sist gang vyšlápl selv på Sparta.

“Med Sparta det var en fantastisk kamp, ​​er jeg glad for hvordan teamet fungerer.I livet og i fotball har jeg opplevd så mye at jeg langt fra sier at vi er frelst. Det positive var at vi fikk fra den siste plassen som så veldig gale, “sa Liberec trener David Vavruška.

Clash av de to svakeste lagene i ligaen, som gjør Table. Vinneren vil beholde redningshåpen, taperen vil bare ha den teoretiske sjansen. På nesestupové partisjoner begge lagene taper fem poeng.

Budějovice våren fortsatt ikke har mottatt en eneste punkt, selv om byttet trener tapt i andre del av sesongen alle åtte kampene.

Hradec måtte springe lovende oppføring men de siste fire dueller fikk ingenting.

“Hradec gjør en litt bedre i at våren gjort noen poeng og spiller bra.Han spilte veldig bra i kampen mot Sparta, det var helt balansert. Muligheten for å redde er fortsatt i live, selv om den bare er teoretisk. Vi vil gjøre alt vi kan for å få noen flere poeng, for da mange ting kan fortsatt skje, “håper Budweiser treneren Frantisek Cipro.

” Vårt mål er seier. Vi vet alle hva det har gjort for oss å grave foreningen. Det er derfor vi skal løpe på banen i den endelige fløyten. Ingenting pakket din blanding, tror vi, “sa trener Hradec Bohuslav Pilný.

Plzeň marsjerer til tittelen, kan det bremse ned Boleslav? Kampen må klare seg uten fire spillere startoppstillingen: Kaptein Navratil har en SCUK straff, Wagner igjen Duris fra Plzen verter og klubber er enige om å gjensidig kampen starter ikke.Dette gjelder også Plzeňský Chramosta. Pilsen er fortsatt savnet kaptein Limberský straffet.

“Det vil være en svært vanskelig kamp, ​​mot en motstander fra forsiden av tabellen vi vil møte åtte spillere. Noen mot Plzen styrene må kjempe til grensen av deres evner og ferdigheter, “innser treneren til Boleslav Karel Jarolím.

Plzen vant de siste åtte gjensidig liga dueller. Siste uavgjort i Teplice mistet en serie på ni ligaseier.

“militante og ønske om å vinne, følte jeg aktørene i Teplice, der det ikke fungerte. Jeg forventer et høyt nivå av engasjement, bevissthet om behovet for å mestre spillet og vinne, rett og slett undervurderer noe.Boleslav er den offensive lag prøver å spille offensivt, “sa Plzeň trener Miroslav Koubek, hjemmelaget vunnet alle elleve seriekamper denne sesongen.

Sparta for å opprettholde en teoretisk sjanse til å forsvare tittelen, må ikke nøle. Etter hans siste nederlag i Liberec mistet han seks poeng i Pilsen. Ny trener Ščasnýs være å gjøre hjemmedebut.

“Etter nederlaget i Liberec er nå ansvaret og behovet for å vinne hjemme. Og ikke bare det, vi ønsker å presentere en god prestasjon, “sa Zdeněk Ščasnýs

Brno i tjue ligakamper på Sparta kunne bare seks mål og bare vunnet én gang, i mai 2008, seier. 2: 0 i utgangspunktet forberedt Sparta på tittel.

“Sparta er en veldig vanskelig motstander i hjemmet.For oss ville hvert punkt trolig ha vært en endelig redning, vi ville ha nådd tretti poeng, noe som er nok, sier Brno-treneren Václav Kotal.