Ikke flere ballonger i skudd. I Hockey World Cup vil kameraene bli høyere i O2 arenaen

Inspeksjonen av hockeyembedsmenn fra IIHF International Federation virket ikke egentlig for komplisert. Faktisk har Praha O2 arena en World Cup arrangert elleve år siden, folk her har erfaring fra andre topp hendelser, så listen over innvendinger var ikke veldig lang. Og likevel var det en ting som inspektørene hadde hevet en advarselsfinger. Med TV-kameraer.

Selv om prisen på arenaen steg til flere milliarder kroner (om den reelle prisen aldri helt kan telle) og under byggingen pozapomenulo liksom den riktige plasseringen av TV-kameraer. Du var lav, isskudd og spillet var så forstyrret av å stå seere eller folk som bare gikk ned trappene til seter.Og Robert Zaruba, TV-kommentator, i år vurdert følgende ord: “Den største salen i vårt land har de verste forholdene til fange på kamera”

Nå, etter elleve år (vel, til slutt), vil være med i VM alt annet . Plattform for de to hovedkameraet beveger seg opp til klubben gulvet.

“kraftig forbedret oversikt over området og i stor grad hindrer overføring av en fullstendig vegg av tilskuerne,” lover Peter Birch, leder av organisasjonskomité VM i Praha.

Og så forklarer han ordene “for det meste”. “Under kameraene vil være publikum på klubbens gulv, så vi må be dem om å være behersket i tilfelle av glede. Men de er bare fans.Likevel, det vil forbedre visningen av TV-seeren. ”

Da Tsjekkia spiller alle kampene i O2-arenaen, er det en positiv melding for hundretusenvis av mennesker som ser på TV på showet. Det var et annet alternativ at den nåværende plattformen ville stige betydelig, men Brie et al. raskt avvist fordi det ville redusere hallenes kapasitet, og spesielt arrangørene ville miste en av de mest lukrative sektorene i midten av arenaen. Flytting av kameraene til klubbgulvet vil ikke skade.

Møtet med dagens O2-arena ble ikke komplisert av Breeze. Det tok bare to timer for toppsjefene til Bestsport å kjøre hallen.

At det er mye problemer med plassering av kameraene viste trods alt en februar forberedelseskamp med Russland.På slutten, da publikum sang, ville tsjekkisk fjernsyn heller bytte over sendingene til akutt (og lav kvalitet) bilder fra toppetasjen på arenaen og fra kameraet bak porten. Det var ingen spiller og puck på hovedkameraet lenger.

Nå har verdensmesterskapet som et trapas kanskje blitt ringet av. Men klubber på gulvet er bare løsninger for verdensmesterskapet. Ved andre hendelser er det fare for å se det glitrende skallete hodet og klappe hendene over hodet. Eller de liggardene som leter etter plassene sine.