Hulk kunne komme tilbake til Porto

Alt tyder på at atleten Givanildo Vieira da Silva, den populære spissen Hulk, kommer tilbake til Porto, hvor han spilte mellom 2008 og 2012. En hel operasjon er i gang med sikte på å sikre spillerens retur til den portugisiske klubben i overgangsvinduet. januar.

I følge portugisiske aviser har Porto allerede et forslag på 1,5 millioner euro (9,66 millioner dollar) uten skatt per år for å repatriere brasilianeren i 2021.

Foreløpig forsvarer Hulk Shanghai SIPG i Kina, men har til hensikt å forlate den orientalske klubben på slutten av året - hvor han har tjent en formue de siste fem sesongene. Hulk mottar for tiden 20 millioner euro årlig. Men først, på grunn av det følelsesmessige problemet med å returnere til den portugisiske klubben, ville han akseptere en lønnsreduksjon.

Andre klubber i Europa har også vist interesse for spilleren, men portugiserne mener at Hulk bør velge Porto for å komme tilbake for å spille i Champions League. I tillegg husker de at spilleren i løpet av stoppet forårsaket av koronaviruspandemien uttalte i et intervju med klubbens nettsted at “det ville være en drøm å komme tilbake” for å jobbe i Portugal. Porto-trener Sérgio Conceição godkjenner retur av spilleren som i tillegg til god teknikk kombinerer styrke og muskeleksplosjon.

Hulk kom også inn i historien om brasiliansk fotball ved å integrere, som en startpakke, utvalget i verdensmesterskapet i 2014 som i semifinalen i Mineirão på ettermiddagen 8. juni ble slått 7-1 av Tyskland. Kampen regnes som det største stedet i historien om nasjonal fotball. På den tiden ble det eneste målet i Brasil scoret av Oscar. More: BrasFutebol.com