Feil er stavet ut, sa Ostrava-treneren. Hva med Teplice?

Footballers Banik i løpet av uken for å pusse flopp på banen Slovakia, der etter en rekke av sine egne feil tapt 2: femte Det var vanskelig å sette et team sammen igjen?

“De feilene vi vyříkali, tenkte vi, som skjedde”, sa trener Ostrava Radim Kucera. “Men spillerne selv vet at de hadde feil for starten av spillet, og det er derfor vi har hele spillet. Nå vil vi ha det andre spillet hjemme, og vi trenger å innføre flere fans enn i Moravia. ”

Ikke noe enkelt, men Baník venter. “Din motstander er veldig dyktig,” bekreftet Kucer. “Vi så ham i Slavia, hvor han var veldig bra.” Der tapt Teplička i første omgang 0: 1.Deretter hjemme de beseiret Dukla Praha 3: 1 og trakk med Jablonec 1: 1.

“De har en perfekt overgangsfase og for å fungere godt på defensiven,” sa Radim Kucera. “Selvfølgelig må vi være forsiktig med å Filla, en forskjell på en spiller,” nevnt midtbane Teplice. “Men det er ikke ham.”

Mens mot Slovácko og tidligere hjem til Slavia (0: 0) trener Kucera sette samme startoppstilling, denne gangen akseptert endringene. “Vi har mistet, så jeg er sikker på at det er en endring i hodet mitt,” sa han. “Hvor mange av dem vil bli sett på dagen for kampen. Jeg vil ikke fortelle rapporten nå. Noen gutter viste imidlertid godt i koppen, har vi en kadre ganske bredt, så vi får se. ”

Ta kunne allerede opplevd forsvarer Lukas Pazdera. Og kanskje den ukrainske ooper Oleksander Azackij.Begge har nettopp kommet inn i MOL Cup i Hulín (5: 0). “Jeg har blitt vant til det nye miljøet,” sa Azachi, 23, på klubbens hjemmeside. “Vi har vært her en stund, og jeg blir bedre. Jeg har allerede tilpasset til det nye laget. “Han hevder at det ikke var så stor en forandring for ham i motsetning til smeden Odessa, der han tidligere hadde jobbet. “Selvfølgelig snakker jeg ikke tsjekkisk, men jeg lærer de grunnleggende vilkårene jeg trenger for kommunikasjon på feltet. Det avhenger av trener hvis han tror jeg er klar til å spille.Personlig føler jeg meg bra ”

. Vi tar lyder fra Teplice

Og hvordan man skal reagere hjemme trekke 1: 1 med Jablonec Teplice? “Etter siste hjemmetapet, ønsker vi å plukke opp, gå tilbake til de gode resultatene og matche å håndtere,” formante på klubbens hjemmeside Teplice kaptein Admir Ljevaković.

Teplice spilt i første liga med Banik siste våren 2016 når Vítkovice vinn 2: 1. Ostrava kom deretter ned til den andre ligaen, men klarte å komme tilbake raskt.

“Baník i ligaen manglet definitivt. Men vi vet alle hvor vanskelig det er å holde tritt med eliten. Alle kan løpe, alle kan spille. Jeg har nylig hatt min redning bekymring, “husker Ljevakovič på harde tider.Og derfor appellerer til Teplice tok dekning og ikke la tuppen av ligaen etter en gjennomsnittlig start ennå.

I tre kamper glassmakers har samlet fire punkter. Som Banik. “Spesielt vår siste forestilling mot Jablonec var ikke så god som vi pleide. Vi må plukke opp litt høyere! ”

vil bli spilt i Vítkovice, dvs. stadion, der han begynte med fotball Teplice keeper Tomas Grigar. “Jeg forventer en god atmosfære, kunne komme 8-9000 fans. I tillegg, i auditoriet igjen, jeg har familie og venner, “nyter Grigar.