Energybet bonus

Bookmaker Energybet er et aksjeselskap, hvis aksjer handles på Wien-børsen. Det regnes som det mest kjente firmaet engasjert i online gambling. Informasjon om selskapets økonomiske aktiviteter er tilgjengelig på bwin.org. Selskapet har en spillbase på 20 millioner deltakere fra hele verden som nyter all porteføljen av spillprodukter, inkludert online kasinoer, gambling eller sportsspill.

Energybet BONUS 100% FOR NYE SPILLERE “

Energybet-konsernet sysselsetter 1.400 personer, 800 av dem direkte i Wien. Omsetningen av selskapet i løpet av det siste året utgjorde en utrolig 800 millioner euro, hvorav 200 millioner falt på sportsspill. Gruppen har lenge vært sponsor av kjente klubber, for eksempel Real Madrid eller Bayern München, er også til stede på motorsykkelen MotoGP.
Registrering på Energybet

Enhver borger over 18 år kan registrere og opprette en konto. For å opprette en konto fyll ut registreringsskjemaet, som åpnes etter å ha klikket på “Registrer” -knappen. For å gjøre innskudd og uttak av store mengder, kan det være nødvendig å identifisere personen.
Detaljert informasjon om Energybet-spill

Bookmaker Bwin tilbyr unikt det bredeste valget av sportsarrangementer som kan satse på. Det er også en av de beste bookmakere for live-spill. Spill på fotball kan gjøres for alle europeiske kamper, ikke bare for første liga, i tillegg tilbyr Energybet for fotballkamper et stort antall typer spill (for vinneren, OVER / UNDER, etc.). Det er det samme med hockey, du kan satse på alle europeiske hockey-kamper, og på utlandet NHL. Fra andre idretter er det verdt å nevne det brede tilbudet av priser for tennis og basketball.

Energybet tilbud

Energybet er et bookmakerkontor for amatørspillere. Kursnivået varierer på nivået på ~ 91,5%, og kursene for dobbeltbegivenheter på 1,91 - 1,91 er blant gjennomsnittet blant bookmakere. Siden bookmakerkontoret fokuserer mer på amatørspillere, kan du raskt nå grensen av størrelsen på spill, noe som kan noe begrense de mer erfarne spillerne. Men hvis du ikke satser på titusener, er Bwins bookmakerkontor det rette valget for deg.

Innskudd og uttak av penger til Energybet

For innskudd og betalinger kan du bruke et bredt spekter av betalingsmåter. Ved bruk av Moneybookers / Skrill og Neteller elektronisk vesker, samt bankoverføringer for bidrag av midler, er provisjon ikke belastet. Ved bruk av kredittkort Visa, Visa Electron og MasterCard provisjon er 2%. Det er ingen gebyr for å trekke penger fra Energybet, men for noen spillere kan det være et problem for en lang ventetid, som kan være 2-5 dager.

Energybet Support

Kommunikasjon med støttetjenesten utføres ved hjelp av standardmaler (og fra Energybet), og for å løse problemet kan du alltid komme til den levende personen. Når dette lykkes, vil du være sikker på at ekspertene er glade for å hjelpe og oppfylle enhver forespørsel.