Direktør Řezníček: La oss ikke fullføre ekstralig på is, så løser vi resten

“Når den endelige over, sitte ned hele ledelsen av Major League og Disiplinærkomitéen. Det absolutt ikke kommer til å feie det under teppet, men jeg vil først spilles ut på isen, “sa Reznicek

Assistant Hořava etter tirsdagens duell der Trinec vant i Litvinov. 6: 3, sammenlignet med 3: 3 spillene, returnerte til kontroversielle hendelsen femte kamp. I det under forlengelsen endte pucken i Třinec mål, men etter videorozhodčího var bak mållinjen hele sitt volum for å bli anerkjent som et mål.

For Litvinov mål ville bety den aller første tittel.

Nord-Böhmen mener de har blitt skadet to ganger. Ifølge Hořava passerte pucken linjen. “Vi har flere skudd der pucken er utenfor linjen.Det er et klart mål, “sa Tornado på tirsdag.

I tillegg syntes klubben ikke å ha stoppet puten, slik at den lined den nedre strukturen inne i mål. Tilsynelatende var han sannsynligvis dårlig knyttet. I henhold til reglene skal begynne til ti centimeter en pinne for å unngå nettopp en slik situasjon.

“beskytter på utforming av porten er montert slik at pucken er det å ikke få porten. For meg målet, mente målet ramme, uregelmessig, “sier hovedtrener Litvinov Radim Rulík på en pressekonferanse etter søndagens kamp.

Den bitter Severočechů har drevet frustrasjon fra en andre nederlag på rad, og dermed den andre bortkastet kamp poeng.Hořava oppkalt sjef Extraliga for “Comrade Reznicek” og kritiserte ham for å være den omstridte situasjonen ikke kommentere.

For andre gang i sesongen i tillegg avhørt forholdstall i høyeste liga. “Hvordan er denne avsky og prakt i slutten av ekstralig? Jeg må si at det er uvirkelig, sier han. “Vi må gå gjennom med advokater og disiplinærkomiteen. Vi må finne ut om det er en skade på extraligets omdømme.Imidlertid tror jeg dette er tilfelle for Disciplinærkommisjonen, som har mer plass til senere oppløsning og konklusjoner, “sa Řeznicek. “I mellomtiden vil vi samle alle tilgjengelige materialer, fordi vi fortsatt beveger oss spekulativt,” sa han.

Situasjonen fra den femte kampen ble studert fra tsjekkisk TV-opptak. “Jeg var på stadion personlig, så jeg analyserte neste dag. For meg, hva dommerne og video dommerne har bestemt, det vil si folkene som er ansvarlige for det. Og i følge de tilgjengelige skuddene er jeg overbevist om at målet ikke var det.Andre ting er på en vurdering, “sier Reznicek.

Han bemerket at selv om det var en feil, enten ved å nekte mål eller stille spørsmål ved rettferdigheten i mål for å bekjempe Litvinov i raid kan ikke endre noe.

“Det er vanskelig å finne ut noen gjennombrudd i denne retningen, spillet ble stengt. Selvfølgelig må ordnes hvis noen feil oppstod, du kan fokusere på at det skal skje igjen, men det endelige utfallet av den femte måtte endre, “sa Reznicek.