Dijon FCO - FC Nantes

Totalt tilbrakte fire sesonger rookie av Dijon i etasjen under. Den unge klubben som kun ble grunnlagt i 1998, nå NaCN henne bare det andre kapittelet i den franske fotball elite. I begynnelsen av dette året står fotballspillere Nantes til tre år på rad faktisk hadde problemer med sparing og holde i det rolige sentrum av bordet.

Burgundy enhet i fjor, den nest høyeste konkurransen ferdig på andre plass, men prosedyren ble feiret i april. Og selv i sin tropp i løpet av sommeren og har skjedd ganske mye av spillet hans, som ble presentert i fjor, er nå kanskje litt ukjent, har til hensikt å opprettholde Ligue 1 denne gangen. Husk at i 2012 den ikke klarte å Dijon, selv om han levde til siste runde.

Men heller mennene fra øst i Frankrike styrket, snarere enn svekket. Lang erfaring med senior fotball på plenen bør definitivt ta med Florent Balmont, bør målet være sikkerhet i form av Benjamin Leroy, som likte deres problemer med en redning i løpet av tiden av Evian, og den offensive bør ha stor limber Marvin Martin.

Kanskje bare downright ren skytter kan være mangler, men Lois Dione og Júlio Tavares foran seg veldig godt forstått, og har vært en stor redsel for andre divisjon motstandere. Leselig kan da være tap av forsvareren Christopher Jullien, som var en av bærebjelkene i det defensive. Fra letoška vil være basert i Toulouse.

Ved utarbeidelse av team av Olivier Dall’Oglioho downright utstråle slik bek Cédric Varrault men var på hele fornøyd. “Vi er klare,” lovet han. “Nå kan vi ikke vente på noe. Det er vi som vi ønsker i dette spillet å gjøre spillet og bevise at vi fortjener å være på dette nivået. Vi spiller hjemme, vi vet at dette er første gang mye.”

Nantes fjor virket så inconspicious inntrykk, men når poengene som trengs, er det alltid gjort. Canaries var spesielt utmerket begynnelsen av høsten og våren, selv i denne perioden ikke miste tretten ganger på rad. En forholdsvis lett å vedlikeholde. Hvem vet hvilke mål du til slutt Stakes, tross alt, tok noen interessante navn.

Théo Chendri, Lucas Lima, Nikolaj Thomsen, Alexander Kacaniklic, Samuel Moutoussamy, Carlos Diego, kan de alle være i stand til å trekke Nantes enda høyere trinn enn fjorårets fjortende. Det er faktisk en blanding av sør-amerikanerne og skandinaver. «Det var litt av en språkbarrieren. Men jeg tror at alkymi er bra,” sa den nye treneren Rene Girard.