De første semifinaler av Nedved-tiden. Prosessen med stygg lek, innrømmet Juventus

“Juventus har ikke vært blant de topp fire siden 2003. Han konsulterte deretter med Barcelona, ​​i en bemerkelsesverdig semifinale,” sa Patrice Evra. med Realem, hvor den tsjekkiske figuren var nøkkelfiguret.Finalen, men fordi straffen for et gult kort ikke kunne spille og Juventus slo AC Milan på straffer.

Etter en hektisk tid, da det var på grunn av en korrupsjonsskandale i 2006, overført til en annen italiensk liga, de siste årene, igjen erobret Italia, der ingen konkurranse.

i Champions league forrige sesong fikk ikke gå videre fra gruppen tidligere i år å bryte gjennom blant den absolutte eliten, som inkluderer real Madrid, Barcelona og Bayern München.

“vi var under stort press, fordi de tolv årene er veldig lange. Og mot Monaco vi var venner “, sa Evra etter målløs uavgjort for Bein Sport.

Vi kan ikke si at Juventus fløy inn i semifinalen som Barcelona, ​​som to ganger slo Paris St. Germain.Eller som viste offensive manøvre som Bayern i gjengjeldelse mot Porto (6: 1).

“Vi har gjort italiensk stil. Så stygg fotball, men som er effektiv og bærer resultatene, “sa trettitre forsvarere.

I begge spillene falt ett mål, pluss en straff, mot som protesterte Monaco. Nei, det var egentlig ikke interessant kamp.

“Det var tegn til at nok en gang bli en stor europeisk lag. Vi spilte ikke to ideelle kamper, men Monaco var en hard motstander. Odbránili vi gjorde og, men det ser ut til at Juventus venter på en flott sesong, “sier trener Massimiliano Allegri.

For Evru onsdagens omkamp var spesielt krydret affære.Han jobbet i Monaco fra 2002 til 2006, og i 2004 hjalp han ham i Champions League-finalen. “Årets dra meg vår tur minnet,” minnes Evra, som deretter åtte år å spille for Manchester United, og i fjor gikk han til Juventus.

Once Upon a Time in Monaco i knockout kamper overveldet og Real Madrid og Chelsea, men til slutt bukket Port med José Mourinhem. I år ble Arsenal sterkt eliminert, men Juventus var allerede over hans styrke. “Vi var ikke verre, Europa har vist oss å spille god fotball,” sa Monaco-treneren Leonardo Jardim.