Chris Woakes og Sam Curran kjemper om England-valg mot New Zealand

Chris Woakes eller Sam Curran er i ferd med å forme seg til å bli den endelige utvalgsdebatten for England før den første testen mot New Zealand neste uke.

Joe Denlys utseende som vikar på dagen to i Englands øvelseskamp i Whangarei – en av slitene da New Zealand XI gjorde 285 for fire fra 76 overs – peker på sin kondisjon etter en ankelskade, noe som betyr at Joe Roots førstevalg XI tar form. Fyrverkeri forventet på MCG som Katy Perry-faktor gir Women’s World T20 et løft | Adam Collins Les mer

Med Jimmy Anderson som savner turen, forblir imidlertid en havneplass åpen.Woakes og Curran spilte begge den siste asketesten i løpet av sommeren da Ben Stokes ikke klarte å bolle på grunn av en skulderskade, men en vil nå bli presset ut av visekapteinens tilbakevending til allroundstatus.

“Jeg antar at det er ett sted der, så det er opp til alle i troppen å legge hånden opp,” sa den nå skjeggede Woakes, etter å ha slått flaggermusen et par ganger, men gått uten bånd i 10 overs som kostet 28 løp. / p>

På spørsmål om, etter å ha spilt fire av de fem asketestene, han følte seg som den sittende, svarte Woakes: “Det er farlig sted å være når det kan gå begge veier. Du kan ikke ting for gitt. Ulike forhold, annen ball…Jeg ville ikke tro at nesen min er foran.Jeg skal bare prøve å gjøre det så vanskelig som mulig. ”

Han og Curran delte den nye ballen her da Englands angrep fikk en sterk treningsøkt på en flat bane og det ikke var veldig mye å velge mellom dem.Kookaburra ble raskt myk og enhver sving var flyktig.

Curran, nede for å bli uthvilt etter 20-årene, men trakk seg inn etter at Saqib Mahmood fikk migrene, slo til i sin andre trollformel før te da Jakob Bhula (61) ) savnet en fra rundt banen og endte med en for 33 fra ni. Spinn: registrer deg og få vår ukentlige cricket-e-post.

Men med Woakes og Curran (begge kompetente nr. 8 batsmen) som gjennomsnitt i lave 20-er hjemme ennå 66 og 105 på veien, kan det komme ned på om Root vil ha førstnevnte opplevelse eller den yngre manns venstre armvinkel.

Mer vil bli tydelig når England kaller deres XI for Fredagens tre-dagers førsteklasses kamp mot New Zealand A, med Denly på grunn av å kaste sin Kent-kollega Zak Crawley ut på nr. 3 til tross for et århundre for 21-åringen tirsdag.Facebook Twitter Pinterest Sam Curran avsluttet med en for 33 fra ni under turnekampen mellom New Zealand XI Foto: Gareth Copley / Getty Images

Jonny Bairstow, falt på slutten av sommeren, men fortsatte etter T20-årene som slagdeksel for Denly, skal fly hjem i starten av den første testen 21. november dersom det ikke skulle oppstå ytterligere skader. Richard Hadlee satte glans over bravado i en av de største karrierer. Les mer

Englands bowlers fikk en god smak av potensielle forhold for serien her da den 20 år gamle Finn Allen gjorde en beseiret bøde 103 før han gikk av med pensjon og Darren Gough, bowlingkonsulent i denne oppvarmingsperioden, tok påpasselig notater.

Stuart Broad hevdet en i 15 fra ni overs, og bowlet åpningen Jack Boyle, mens Jofra Archer fanget Ken McClure lbw med en rask yorker før han kom tilbake etter te for å gi Jos Buttler et fang ned benet da han kom tilbake bak stubbene i rødball-cricket.

Jack Leach sendte ned 15 overs, ingen for 62, på en bane som ga liten sving, men forblir førstevalgsspinneren.Matt Parkinson, her som back-up, slet med å kontrollere lengden en berøring midt i 13 overs uten gang.

England hadde tidligere slått på i morgenøkten før de erklærte 376 for to. Root var den tredje pensjonisten med 41 poeng over natten, da Ollie Pope (31), Buttler (38 *) og Stokes (30 *) tilbrakte litt tid i midten. Buttler overlevde en sjanse da han falt på 17 utenfor venstresnoren til Theo van Woekam og forsøkte flyruten. Pave, ned til flaggermus 6 i testene, omkom da Bet365 han gjentok denne tilnærmingen fem baller senere.