Burnley FC - Arsenal FC

Hele uken i England snakker og skriver om nesten single menn. Arsene Wenger feirer det tjuende årsdagen for leder av Arsenal og i den anledning til hans lange eksponering på benken Arsenal ikke nøl med å uttrykke alle, ledet av den kjente forfatteren og film manusforfatter Nick Hornby …

Ifølge hans ord for ESPN Nå Wenger befinner seg i midten av den tredje fasen av sin tjue konsert som startet å handle Mesut Özil med Alexis Sanchez og ideelt sett bør munne ut i ekstra fortjeneste for Wenger tilsynelatende den siste tittelen. En stor sjanse i år prováhala når tradisjonelle engelske elite opplevde et svakere år, men ikke i år så langt Gunners kan ikke være helt avskrevet.

I kombinasjon med den suverene Guardiolovým Manchester City Arsenal så en komplett start på sesongen alle slag, ikke bare fart. Men i de siste kampene londonere pent plassert. Walcott Sanchez tips perfekt dress, noe som resulterer i fire overbevisende seire på rad konkurranse, som tilhenger av Arsenal huske.

I en liga selvfølgelig Gunners vare helt overraskende Chelsea og jord på papiret betydelig svakere Burnley må derfor motstå lysten til å undervurdere motstanderen. Gitt at på Turf Moor sist gang Arsenal vant bare 1: 0 og Arsene Wenger, hans kollega i Sean Dycheovi skryt, derimot, er en variant av utilstrekkelig tilgang Gunners minst usannsynlige.

Burnley endte en uke siden, en mindre svart-serien, som inkluderte tidlig faller ut av ligacupen og katastrofer med Chelsea og Leicester, spesielt hjemme, men de Clarets har ikke tapt i første runde, da like før publikum snart hadde vanæret Liverpool. De tre siste møtene Burnley og Arsenal på Turf Moor brakt bitene sammen bare tre mål og jevnet lignende kamp kan forventes nå.

Kjæledyr kan ikke regne med den suspenderte Andre Gray, som befinner seg i midten čtyřzápasového straff for upassende kommentarer på Twitter. Ellers Sean puste kan satse på et vinnende spill mot Watford, og det gjør jeg Arsene Wenger, som med det medisinske teamet vil vurdere tilstanden til Francis Coquelin, hvis kneet gror mirakuløs hastighet.