Britiske medier etter å ha slått Skottland rost keeper McGregor

Britiske medier etter den uventede seieren i den skotske fotballaget i utarbeidelsen av Tsjekkia 1: 0 har rost ytelsen til keeper Allan McGregor. Komplimenter opplevd å se trener Gordon Strachan, som, i motsetning til sin forgjenger, Craig Levein siste besøker Praha sluttet Sportingbet bonus seg til kampen med to spisser.

“Tsjekkerne på vei mot EM, der de venter Spania, Kroatia og Tyrkia, heldigvis for trener Pavel Vrba vil være for ingen av lagene å fange McGregor», skrev Daily Mail. “Selv om Skottland fått forakt for den rosa trøya, men ellers imponert - overraskende resultat,” la han til.

Server Scotsman igjen sammenlignet med Sportingbet torsdagens kamp i Praha siste opptreden i EM kvalifiseringen for seks år siden. “Det er utrolig hva en forskjell et spill gjør angriperen. Siste gang var nitti minutter elendighet og lidelse i disponeringen av 4-6-0, nå skottene nok ti minutter til å ta ledelsen over et lag som er i orden for FIFA å tjue steder høyere enn de er, “sa han.

“Men det var forsvar, der Skottland utmerket seg. En fans med håp om at å starte kvalifisering til VM i Russland vil kanskje alt går annerledes enn vanlig,» mintes han Sportingbet svikt i slaget av euro i Frankrike, der Skottland tapte eksempel med Georgia.

Strachan valg disposisjon roste Daily Record. “Scotland innmelding i Praha i sjokkerende rosa drakter, men det var den eneste fascinert. Strachan Sportingbet sendt i bakken av to angripere Levein mer enn seks år siden,» skrev listen.