Bethanie Mattek-Sands og Lucie Safarova nå kvinners dobbeltspill

Bethanie Mattek-Sands flyr flagget til vertene i finalen av kvinners dobler på søndag etter å ha slått seg sammen med sin tsjekkiske venn Lucie Safarova for å slå de femte-frøede russerne Ekaterina Makarova og Elena Vesnina i to kontrasterende sett på New Grandstand Court på en varm, drenerende ettermiddag i US Open. Jamie Murray og Bruno Soares slo høyder på vei til menns dobbelts final. Les mer

Dag 11 i turneringen hadde en merkelig lav nøkkelfølelse om det , da arrangørene åpnet portene for å tillate gratis adgang – et trekk som fulgte med det nye formatet for å gjøre unna med den gamle gamle Super Saturday, en loggkonflikt spesielt opprettet for fjernsyn og et resultat av sen start på turneringen.Det var så glad for vertsforetakene, men ikke spillerne. Som det er, Mattek-Sands og Safarova, frøet 12, har to dager å hvile, selv om det bare var i det andre settet at de var ordentlig strukket.

De tok en time og 24 minutter for å vinne 6-2, 7-6 (7-4), og kanskje har jobbet tidligere, men for en russisk fightback. Den flamboyante amerikanske og hennes mindre ekstravagante tsjekkiske lagkamerat tok bare 27 minutter over det første settet, og tvang en slew av seks feil fra sine motstandere i finalen.

Feilene fortsatte å komme i andre som en annen kvinners kamp i turneringsvirksomhetens slutt ser ut til å synke ned i en ensidig no-contest. Allerede fans har blitt servert et par substandard kamper i singlene.Dubbler, bevaring av underholdning for hardcore, skal ikke være så ensidig. Den russiske duoen ga opp fem muligheter for pause i de tidlige utveksling av det andre settet, og sparer alt annet enn en, og gripe en av sine egne.Makarova og Vesnina bestemte seg da for å kjempe om det, og i løpet av tiden det tok dem til å overgi det første settet, hadde de stilt strømmen og var på tjener midt sett etter å ha kommet tilbake fra randen ved 0-4.Serena Williams overlever Simona Halep tilbake til å gjøre US Open semifinalen Les mer

Deres løp så fremdeles sterk ut som de holdt motstanderne sine i et tøft åttende spill. Ikke mange som hadde vært vitne til det. det pinlige første settet ville satse gode penger på denne kampen, og det var en time, men det var blitt en anstendig kamp i den tiden. Russerne holdt for fem-alle for å holde seg i kampen og sloss til et slipsbrudd. De hadde tre kampspill mot dem, etter en time og 23 minutter, og lagret en, men ikke den neste på serveren.De hadde i det minste spilt sin rolle i å redde kampen fra å være en farce. Mattek-Sands, som gikk ut i rette sett til Johanna Konta i første runde av singler, er en travel spiller. I hennes fire dobbeltspill siden da har hun og Safarova gitt opp bare 23 kamper for å komme til semifinalen. Hun og Safarova så bra ut i kvartalet og slo sine landsmenn Asia Muhammad og Taylor Townsend 6- 1, 6-2, men vil vekte mot et annet sekundært forfall i fokus hvis de skal løfte tittelen.