Bet365 oppfordrer Jonathan Leko til å unngå Saido Berahinos feil

Tony Pulis har lovet å kaste inn en hard-graftingkanten i Jonathan Leko for å hjelpe West Bromwich Albions tenåring fremover å oppfylle sitt enorme potensiale. Leko har i løpet av de siste fjorten dager blitt den første spilleren som ble født i 1999 for å starte en Premier League-kamp, ​​med Pulis som forutsier en lys fremtid for 17-åringen. Albion-sjefen forplikter seg til å holde Leko på plass, i en tynt skjult referanse til den misfit Saido Berahino, som har blitt sendt av Pulis til en litt rolle i andre halvdel av sesongen hvor angriperen har fortsatt å agitere for en Bet365 overføring.West Broms leder ønsker ingen gjentagelse med Leko.

“Leko har utrolig talent, men talent alene gjør ikke en spiller,” sa Pulis etter at ungdommens andre påfølgende start i 1-1 draw på Bournemouth på lørdag. “Du må ha stor karakter, dedikasjon, og du må være fokusert. Og uten de andre tre byggeblokkene, vil han ikke nå det potensial han har.

“Mulighet alene virker ikke, du må få dem med den. Spesielt i dag er det så mye som foregår, det er lett å bli distrahert, så han må sørge for at han får dem. Det er opp til oss, han får det inn i ham, og [at vi] sørger for at han holder føttene på bakken.Han har et par solide proffer i den gruppen som vil holde ham rett hvis han går ut av køen, og jeg vil hvis jeg får en sniff at han gjør noe han ikke burde. “West Brom kan Enda bedre sine endelige poengsummer i 44 i fjor sesong med en sluttdags seier mot Liverpool, men de har nå gled til åtte kamper uten seier. Craig Gardners tapte straffe koster Albion den unnvikende vinneren på Vitality Stadium, selv om Pulis ble Bet365 oppmuntret av målskyttespilleren Salomón Rondóns allsidige innsats. Pulis mener at den 26-årige vil være klar til å slå full tilt neste sesong, og har allerede scoret ni mål i sitt jomfruår i engelsk fotball. “Han er en god spiller.Han har funnet det vanskelig til tider, tempoet og intensiteten i denne ligaen.

“Det er hans første år med oss ​​i England, språket og alt annet. Men hans holdning har vært fantastisk, og vi gleder oss til at han har et stort år neste sesong. Hvis du snakker med ham, savner han sannsynligvis seks eller syv sjanser som han normalt ville legge bort. “Eddie Howe er allerede opptatt med å planlegge for Bournemouths andre sesong i Premier League og forventer en hektisk sommer. Pengene fra den nye £ 5.14bn Premier League TV-avtalen sparker i neste sesong, med alle toppflyklubbene i stand til å bøye enda flere muskler i overføringsmarkedet.Howe foreslo at en av de største utfordringene er å finne valuta for pengene når man ser på utenlandske rekrutter.

“Vi har sett ekstra penger som allerede har effekt – avgifter har blitt høyere, lønnene har blitt høyere, agenteravgifter har blitt høyere. Utenlandske klubber vil vite at Premier League-klubber skal være ganske velstående. Så jeg har ingen tvil om at Bet365 trenden vil fortsette. Det er viktig at vi vokser klubben, det er min følelse. Og den eneste måten vi skal dyrke klubben på er å være i Premier League. “