Beste hjelp i sesongen? Etter Iniests slalom var kritikerne stille

Det ble best sett i det 14. minutt. Iniesta med utrolig letthet selv i sin egen banehalvdel børstet mellom tre rivaler, løp med ballen før seksten og tilbød ballen til tilfeldighetene Neymar denne store begivenheten kulminerte med et mål.

Det var et vakkert eksempel på hva en erfaren midtbane kunne . Og samtidig er responsen til kritikerne som har vært ganske nylig utgitt. “Jeg trodde ikke at jeg var ute av form. Men noen mennesker har kanskje sett det annerledes, sa Iniesta. “Jeg prøver alltid å gjøre på banen de riktige tingene, og denne gangen alt har fungert bra.”

Barcelona til slutt vant lett 2: 0, fortsetter å vinne 3: 1 i den første kampen på banen motstander. Også takk til Iniest, som i stedet for kritikk av spillet lovet seg.Egentlig over ham: hans fans på Twitter har begynt å prise rett etter solo som gikk forut for det første målet. Mange har skrevet om den beste hjelp av sesongen og lovet og kjendiser.

“Fantastic Iniesta på sitt beste,” begeistret tidligere England bør være representative Gary Lineker. En programleder Piers Morgan la til: “Mostly han skriver om Messie, Neymar og Suarez, men Iniesta viste igjen hvorfor han er en av de beste spillerne i historien.”

privatliv lite synlig blek mann med høy panne virkelig er blant de mest fotball legender. Besluttet bør være den siste VM i 2010, med Barcelona og med landslaget vant han det de kunne.Og selv om mye av det ikke skal snakke om hans talent eksperter var overbevist selv før han startet for første gang på Barcelona. Hjem

Teamet ankom tolv når spillet Barca dannet fra en sikkerhetskopi Pep Guardiola. Hans plakaten var Iniesta på veggen, men over tid kan det byttes mot et signert bilde med dedikasjon “Til den beste spilleren jeg noensinne har sett.”

Guardiola ble en stor fan av ham, og når Iniesta seksten først gikk inn i førerhuset áčka, sa lagkamerater, “Husk den dagen da du først trent med Andrés.”

nå er det mulig at de møttes i semifinalen i Champions League som rivaler.Guardiols Bayern mot Iniest Barcelona, ​​ville det være et veldig interessant slag.