Bernard Tomic lanserer angrep på Lleyton Hewitt: ‘Ingen liker ham’

Bernard Tomic har lansert en forbløffende bredde ved Lleyton Hewitt på vei ut av Australian Open, og anklaget Davis Cup-kapteinen for å splitte Australias spillende rekker.

Tomic ble beseiret 6-2, 6-4 , 7-6 (7-3) av verdens nr. 7, Marin Cilic, mandag da han kom tilbake til turneringen, et år etter å ha tapt i kvalifiseringen til sitt hjemmeban slam. Han lukket døren på en Davis Cup-retur under Hewitt og utsatte dype rift blant Betclic mobil australske spillere. Andy Murray ut av Australian Open etter å ha tapt det som kan være hans siste kamp. Les mer

“Ingen liker ham mer , ”Sa Tomic om Hewitt. “Vi har mange saker som ikke mange spillere er glade for. Vi vet alle hvem de spillerne er.Meg selv, [Thanasi] Kokkinakis, [Nick] Kyrgios. ”

Kokkinakis, som beseiret Roger Federer i en skadet herjet 2018, ble oversett for et jokertegn på turneringen i 2019 til fordel for Alexei Popyrin, Marc Polmans og Alex Bolt.

Tomic slo ut på Hewitts promotering av Åpen debutant Polmans, verden nr. 169, og Bolt, som har spilt på tre majors uten å ha Betclic online vunnet en kamp.

“Han pleide å hate Tennis Australia, det er rart. Nå elsker han dem. Hva skjedde her? “Sa han.

Tomic sa at det var på tide at Hewitt gikk videre som Davis Cup-kaptein. “Jeg spilte Davis Cup i 10 år. Jeg tror jeg spilte i den yngste alderen i australske historie da jeg var 15. Lleytons arv og tennisene hans taler for seg selv. Han er en utrolig mester. Men det han gjør nå er galt.Jeg håper han blir flyttet, og at vi kan gå tilbake til å ha en god kaptein. ”

Tennis Australia er blitt kontaktet for å kommentere påstandene.

Tomics brannfarlige kommentarer stod i motsetning til hans Betclic mobil prestasjoner mot Cilic, der han presset fjorårets finalist og kom tilbake fra 5-2 ned i det tredje settet for å tvinge til uavgjort.

Det splittende Gold Coast-talentet hadde støtte fra Margaret Court Arena-publikum til tross for at han rykte som en deltid tennisspiller og fest gutt. Tomic er ikke planlagt å spille herredobbel, og vil sannsynligvis forlate Melbourne Park etter hans første runde-nederlag.