Bayern München angripe dobbel, mot et Borussia Dortmund

Den definitive slutt på 2015/16 fotballsesongen i Tyskland gjør en endelig innenlandsk Cup, som vil konkurrere to mest vellykkede lokale klubber - Bayern München og Borussia Dortmund. Der Klassiker i det avgjørende slaget i DFB-Pokal vil vi se deg igjen i to år, og partiet av Thomas Tuchel sikkert krever hevn.

Faktisk har Borussia Bayern egentlig ingenting å gå tilbake og også på grunn av denne sesongen, hvor han først ble påkjørt i høst på Allianz Arena fiaskoen 5: 1, og i løpet av våren på Signal Iduna Park da kunne ikke scorer mål og måtte ta til takke med uavgjort. Dortmund-fans også sikkert har ingen ønske om å oppleve smaken av en tapt tredje siste duell på rad.

“Jeg håper dette året vi kan vinne. I de to foregående årene, har vi mislyktes, og nå er det på tide å vinne. Jeg tror sjansene er 50 til 50. Det er bare den siste, og det er alltid noe som kan skje,” spår Official Website Bundesliga spiss Pierre-Emerick Aubameyang.

Kampen vakte oppsikt på grunn av det faktum at dette vil være den siste kampen Pepa Guardiola på benken for Bayern før du går til Manchester City. Spansk strateg under tre år i Bayern vant tre seriemesterskap, innenlands cup, men bare én gang. “Hvis jeg var en trener, ville jeg ideelt sett ønsker å forlate med et overskudd på trofeer,” sa midtbanespilleren Thomas Müller, med fire mål sammen med Henrik Mchitarjanem og Lars Stindl beste skutt DFB-Pokal.

Guardiola før høysesongen, vil trolig klare seg uten Javi Martínez og Arjen Robben, mens Xabi Alonso kunne ha hatt problemer med ribbeina passform. Dessuten kan fraværet av falske klubben beskrives som forventet - lenge ute av spillet er ‘Neven Subotic og Ilkay Gündogan.

Finalen i den tyske cupen starter fløyte å plystre viktigste dommer Marco Fritz i nøyaktig 20 timer. Du kan se på som stasjonen Sport første