Bayer Leverkusen - Hertha BSC

Dvaatřicáté Bundesliga runde vil bare tre svært attraktive dueller. I tillegg til kampen Bayern München mot Borussia Mönchengladbach og Borussia Dortmund sammenstøt med VfL Wolfsburg er fortsatt på dagsorden i kampen Bayer Leverkusen vs Hertha BSC, en duell tredje til fjerde.

Inntil nylig var det, men i motsatt rekkefølge. I den forstand at den gamle damen var tredje i tabellen. Leverkusen har nå fem poengs ledelse og eventuell seier ville ha hjulpet ham umåtelig, men for å opprettholde tredjeplassen, som Tyskland garanterer en UEFA Champions League gruppe, ville fortsatt trenger å spille det et godt Wettanbieter resultat neste ukes kamp mot Gladbach. Men hvis du mister til Bayern, Die Werkself kan begynne å feire.

Barnehage Roger Schmidt av de siste åtte kampene nå vunnet syv og bandt en. En stor takk til resultater av høy kvalitet, har Javier “Chicharito” Hernandez, som absolutt ikke angrer på at favoriserte Tyskland foran Italia. Meksikansk “Peas” ikke bare glede klubbens fans, men selv trener Schmidt.

“Chicharito er for laget ekstremt viktig fordi det er en spiller med ekstraordinære evner. Det er en spiss med stor vekt på valg av sted. Han kan skape rom og frigjøre lagkamerater. I tillegg har du alltid gå for ballen”, sa trener for å ta henne kostnad som i premieren Bundesliga sesongen har plukket opp sytten mål.

For dette, vinnende, forrige helg mot naboene fra Schalke. “Gode gjerninger til laget, som viste i forrige uke da han steg til 3:… 2. Han kjemper til fløyta Ikke bare i angrep Veldig gyldig også på defensiven Dessuten er dette for alle å se, fordi Scoring etter åtti-meter Wetten auf Basketball sprint, “begeistret fortsetter Schmidt.

For tredje gang i sesongen vil han gå glipp av Jonathan Tah. Blant de skadde er også Sebastian Boenisch, Kyriakos Papadopoulos og Wendell. Han kunne erstatte henholdsvis. erstatte Benjamin Henrichs, mens på den andre siden av forsvaret (høyre) kunne dukke Roberto Hilbert. Til onsdag, treneren trolig gi Tina Jedvaje. På startoppstillingen, men tenker og Christoph Kramer, Lars Bender og Admir Mehmedi.

Den første gjensidig duell vunnet i desember Hertha 2: første Mål sparken Vladimír Darida og John Brooks. Begge er dessverre Palau Dárdaie ut av spillet. Og sammen med dem, selv Sami Allagui og Sinan Kurt. Den Berlin klubben gravd ut av de siste fem kampene, og på et tidspunkt hadde ham tilbake puste Colts. “Vi kan ikke stole på det faktum at Bayern slo Gladbach,” sa han, kanskje passende ungarsk trener.

Det er i det hele Münchens lag forrige gang var ikke nok. Selv i begynnelsen av Thomas Kraft imiterte kollega Manuel Neuer og nær Wettboni midtsirkelen og spark tok en heading i tverrliggeren Robert Lewandowskimu anledning. Etter å endre sider hadde skudd, men ikke nok til Arturo Vidal og Douglas Costa. Vi får se hvordan det fungerer mot Bayer Leverkusen.

source: http://bonusz-online.com/bet365/