AC Milán - Udinese Calcio

AC Milan velkommen på San Siro fotball Udinese og hvis han ønsker å tenke på de europeiske cuper, bør det innenlandske spillet til å administrere. Rossoneri hadde i tidligere kamper med disiplinproblemer, de klarer å fullføre dette spillet uten et rødt kort?

Rossoneri i den første kampen seier over Torino 3: 2, når slutten av kampen unødvendig dramatisere. Tre poeng, men til slutt bodde på San Siro. I den andre kampen var det motsatt, Milan kraft slettet dvougólové underskudd, men så igjen mistet en spiller og til slutt tapte. Den gode nyheten er at Milan klarte å score mål, jo verre nyheten er at absolutt ikke fungerer i begynnelsen, og selv defensiv disiplin. Tre røde kort på to kamper i begynnelsen av sesongen totalt sterk kaffe og trener Vincenzo Montella blir nødt til å gjøre det i denne retningen klubben tøyle ham i.

Tre poeng har to spill og Udinese, som nylig er blitt konsultert med Empoli 2: 0. Zebras sone fiaskoen fra Roma og Milano absolutt ikke vil gå bare for turen. Udine allerede bevist forrige sesong på San Siro for å score en trekke 1: 1 deretter arrangert M’Baye Niang og Pablo Armero. Mens forfatteren porter Udine vil være tilgjengelig for Niang kort straff ikke konkurrere.

Milan har ellers åpenbart bedre gjensidig balanse, men de siste årene har opplevd en ytelse nedgangen, og slik at jeg ikke kan snakke om det, det ville være en stor favoritt.

Vincenzo Montella må gjøre det uten nykommer Fernandez, kunstnerne arbeidet deres magi med skader. Det vil ikke være Zapata, Bertolacci og straffet par Kucka, Niang. Tap av følelse og trener Giuseppe Iachini, som ikke kan telle Faraonim, Heurtaux og Samir.