AC Milán - SS Lazio 1:1

AC Milan klarte å vinne igjen, og dermed ikke dratt nytte av konkurrerende tap for Inter og Sassuolo syvende. Rossoneri tapte for Lazio, men Parola på mål seks minutter bacca svarte. Konklusjon kamp nedohrál Lulic ekskludert.

På San Siro var han liksom ikke spille fotball. Spillet hadde verken riktig utplassering tempo, men publikum ventet bare to wickets. Allerede i det 10. minutt rød og svart forsvaret ikke reagerer på en corner Biglia og påløpte Parole hodet åpnet scoring match. Men Lazio er en lang ledetid triumf på bare seks minutter, holder ballen savnet Luiz Adriano, herre ham klirrende Bacci, som overvant kompromissløs Marchetti - 1: første Spill to mA relativt raske wickets heller lide og den eneste sjansen resten av omgangen var et frispark Bonaventure, etter som Marchetti riktig strukket.

I begynnelsen av andre omgang kastet inn lovende muligheter bacca, men var ikke lenger mye av en vinkel, slik at såret hans gikk Marchetti. På den annen side, også rømt fra en vinkel Felipe Anderson og lagret en Donnarumma for å beskytte hans team fra bak mål.

Fem minutter før slutt fouled rømmer Honda Senad Lulic og Lazio måtte avslutte kampen med en numerisk ulempe. Det var en skuffelse og Mario Balotelli og til slutt kom og Jérémy Menez, men ingen endelig onslaught hjem fant sted. Rossoneri og tredje påfølgende seier.