Τελική στροφή; Ο Třinec κέρδισε στο Litvínov και ανάγκασε τον έβδομο αγώνα

Ο έκτος αγώνας στη Βόρεια Βοημία είχε αρκετές βασικές στιγμές. Η πρώτη ήρθε μόλις στο δεύτερο λεπτό όταν Třinečtí έσκαψαν το ξωτικό στο διοικητικό συμβούλιο και Plíhal βρήκε το τέλειο πέρασμα μπροστά από το σκόρερ Hrňu. Άγγιξε απαλά το ξωτικό ακριβώς ακριβώς το δεξιό μοχλό.

Λιτβίνοφ δεν έχει σπάσει και χόκεϊ επί πάγου απλή γλώσσα θα αναγνωρίσει την επιθυμία του να σκοράρει. Όλη η ομάδα ώθησε σκληρά μπροστά, κυνηγώντας μια ευκαιρία, αλλά δεν καθόρισε και δεν έρχεται. Jansky και έζησε έως 18 λεπτά, το οποίο πήρε το πέρασμα του από Lukes beky μεταξύ του ιδίου και των μπροστινών κορυφογραμμές δεν δίστασε και πήγε από τα μαξιλάρια του.

Αλλά για 18 δευτερόλεπτα ήρθε η δεύτερη σημαντική στιγμή της μονομαχίας, οι επισκέπτες έχουν φύγει, και πάλι γρήγορα.Ήταν Plíhal, Litvínov σκιάχτρο που τελευταία ματς έναντι 36 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και να παμε στοιχημα ποδοσφαιρο προετοιμάσει τον τίτλο Severočechy. Τώρα πήρε το λόγω να ρέει πάνω από την εστία γάντι τερματοφύλακα Γάλλος δίσκο.

Και τότε ήρθε η ουρλάζων-πίσω στο σπίτι Baranek, ο οποίος πήρε στην έκθεση μόνο λόγω των τραυματισμών Kubat και Guly. Litvínov νεαρός άνδρας πανικοβλήθηκαν και την κλωτσιά όταν αλείφεται σε μπλε Klepiš, ο οποίος έστειλε αμέσως το δίσκο για να ελευθερώσετε Draveckého και της Σλοβακίας επιθετικός καύση μόνο για να κολλήσει – 1: 3.

Το πλήρες γήπεδο του Ιβάν Hlinka ξύπνησε βετεράνος Ručinský, εκμεταλλεύτηκε ένα παιχνίδι εξουσίας. Αλλά ο Třinec μπορούσε να απαντήσει τη δεύτερη φορά γρήγορα.Αυτή τη φορά χρειάζεται 29 δευτερόλεπτα. Μετά κέρδισε το πρόσωπό καεί από το μπλε Linhart και ο Γάλλος δεν ήταν αρκετό για να ανταποκριθεί

Λιτβίνοφ έπαιξε και έδωσε Trinec στόχους: οι επισκέπτες αρκετό για τέσσερα γκολ δέκα βολές…

Αν Λιτβίνοφ οποιονδήποτε άλλον την ελπίδα για μια ανάκαμψη 40 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της δεύτερης περιόδου έφερε το λάθος Stefan Ruzicka, ο οποίος στο Trinec μάλλον θα πρέπει να αναλάβει τη χάρη. Οι επισκέπτες έδειξαν ταχύτερη καταστροφή και Σλοβακίας Forvard απολύθηκε παμε στοιχημα ποδοσφαιρο από την πρώτη μέχρι την pole 2 – 5

I home εκπαιδευτές θεώρησαν ότι το αποτέλεσμα αυτό είχε σχεδόν περιστρέφεται, και έτσι έστειλε στα δίχτυα υπο φακό με ένα Γάλλο Έψαχνε μια βασική μονομαχία της Πέμπτης.Δεν υπήρχε τίποτα να αλλάξει τη νίκη των Σλέζων, παρόλο που ο μικρότερος πυροβολισμός του Miloslav Hořava ήλπιζε.

Περισσότερα, όμως, δεν έλαβε χώρα, οι φιλοξενούμενοι αντίθετα, στο τέλος πρόσθεσε επίσης ένα αριθμητικό πλεονέκτημα την έκτη βολή.

Litvínov, παραδοσιακό σύλλογο, που περιμένει ολόκληρη την ιστορία του στο πρωτάθλημα, βρέθηκε σήμερα ο ίδιος στη δυσάρεστη κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι κέρδισε και τα δύο το άνοιγμα μονομαχίες στο αντίπαλο μισό του γηπέδου, στη συνέχεια, οδήγησε 3: 1 σε αγώνες και στην πέμπτη ήταν 36 δευτερόλεπτα μακριά από την εκπλήρωση ενός ονείρου. . Αυτό που τώρα αρχίζει να καταρρέει

Αντίθετα Trinec θυμάται μια ημι-τελικό αντιστροφή από το 2011, όταν έχασε με Σλάβια και 1: 3 αγώνες, αλλά τελικά προχωρήσει στον τελικό και νίκησε Vitkovice.