Sportingbet

Sportingbet har vært involvert i valutakurser siden 1998 og har siden utvidet sin virksomhet til mer enn 20 land. Den russiske siden til dette bookmakerselskapet har jobbet i flere år og tiltrekker seg et stort antall kunder. De er fornøyd ikke bare med tilbudet av priser, men også muligheten til å spille i et kasino eller poker.

Alle disse tjenestene under eksistensen av kontoret tok fordel av 4 millioner mennesker. I spillverdenen ble Sporting Bet kjent ikke bare for sitt navn, men også for ulike bonuser og kampanjer. Og hvis du legger til et omfattende program for støtte og lojalitet av et stort antall spesialtjenester, som for eksempel å satse via mobiltelefon, Live-betting, spill som sendes i sanntid, og så videre, blir det klart at det er nødvendig å ta hensyn til dette bookmaker.

Sportingbet BONUS € 400 FOR NYE SPILLERE »

Kursene er bedre enn gjennomsnittet. Nivået på kurs, med unntak av amerikansk sport og hesteveddeløp, ligger på nivået 1,80-1,80 til 1,9-1,9. I amerikansk idrett margin på nivå med 4-5% (frekvensen av 1/9 til 1/9 av 1,92 til 1,92), slik at det blir interessant Sportingbet bookmaker for spill på utenlandske sports ligaer. Dette gjelder også løp. Sportingbet tilbyr anstendig kurs og for Live-spill. De fleste internett bookmakere tilbyr såkalte live-spill, og Sportingbet er selvsagt ikke noe unntak.
Live-spill blir en stadig mer populær type spill, takket være det kan du satse på nettstedet rett under alle hendelser. Sportingbet tilbyr live-spill på alle sportsgrenene som er nevnt ovenfor, og for hver sport er det et bredt spekter av mulige spill. Valutakurser for den enkelte live planendring under arrangementet, i samsvar med gjeldende konto, og i tilfelle av landeveissykler, eller i samsvar med posisjonene til deltakerne.

Et annet nyttig og, viktigst, moderne element er priser ved hjelp av mobile enheter, det vil si en telefon eller en nettbrett. Sportingbet mobil tilbyr applikasjoner for nesten alle enheter som kjører Android, Windows, IOS eller Blackberry. Programmet har et intuitivt grensesnitt, som ligner på bookmakers nettsted. Programmet lar deg satse på alle idretter og gir fullstendig informasjon om individuelle hendelser. Takket være dette åpner klienten et fullstendig bilde av hans mulige gevinster.

Transaksjonene er gjennomført ved alle kjente metoder – bankoverføring, kredittkort eller elektronisk lommebok (Monebookers, NETeller, Click2Pay og UKash). Videre har Sportingbet en konto hos en russisk bank, så alle transaksjoner finner sted svært raskt, i nasjonal valuta og, viktigst, uten problemer!

Et klart pluss for russiske og engelske spillere. Støttetjenesten er non-stop fullt tilgjengelig på russisk, inkludert via telefon. Ring til gratisnummeret du raskt og enkelt kan håndtere alle problemene. Selvfølgelig er det også mulighet til å kommunisere via e-post eller via chat direkte fra spillprogrammet.