Manchester City strekt av bevegelse av Everton Ross Barkley og Deulofeu

Manuel Pellegrini utelatt sine to naturlige vingers, Jesús Navas og Raheem Sterling, og i stedet falt David Silva og Kevin De Bruyne i brede roller, med Yaya Touré på hodet av en midtfelt trekant. Silva og De Bruyne kom uunngåelig inn, og hjalp City med å beholde ballen i sentrale posisjoner, men tilbyr liten penetrasjon. Romerske Lukaku satser på å forlate Manchester City med oppoverbakkeoppgave. Les mer

Sergio Agüero testet Evertons offside linje med går inn i Bet365 bakken, men byen virket for innholdsløs for å spille foran opposjonsforsvaret, og stolt for mye på fullbacken for fremdrift.Ting så mye bedre i andre omgang, da erstattet Navas trakk stykket ned til høyre, og det var passende at den spanske vingen nettet et sjeldent mål etter å ha blitt spilt inn av Aguero på motangrepet.

p> På motsatt flank ga Gerard Deulofeu noe unikt: naturlig bredde. Han tilbrakte mye av første halvdel i nærheten av sidelinjen og mens krysset hans var dårlig – den første boret inn i sidenettingen, overtrengte den andre kjedelig – hans posisjonering strakte City. Det forårsaket Gaël Clichy posisjonsproblemer og økte gapet i kanalen mellom Clichy og Eliaquim Mangala, hvor Lukaku tilbrakte mye av første halvdel. Everton v Man City: Semi-final i første etappe i Capital One Cup – som det skjedde Les mer </p >

Ross Barkley, også imponert over hans bevegelse.Noe overskygget av Spurs ‘Dele Alli, her tok han opp mer intelligente posisjoner mellom linjene og varierte bevegelsen Unibet hans for å drive seg brede da Citys fullbacks ble trukket ut av stillingen. Han likte spesielt å tegne til venstre, hvorfra han kastet en innbydende ball over seks bakken boksen i begynnelsen av andre halvdel, som smalt unnvike Lukaku – selv om belgiske var, ikke for første gang, offside.

Senere slo han Nicolás Otamendi i venstre kanal før han brann på Willy Caballero, og gikk deretter på en runde runde fra samme posisjon før han ble kastet akkurat som han skulle skyte.

Vi vet Everton kan tilby angripende teft og dermed uten tvil deres prestasjon uten ballen var mer imponerende.Mot en side ved hjelp av flere spillemakere, virket den defensivinnstilte kombinasjonen av Gareth Barry og Muhamed Besic bra, med den tidligere som brukte sin kunnskap om sin tidligere lagkamerat Touré, for å i stor grad nullify ham, og sistnevnte spilte en mer dynamisk, tøff takling midtbanespiller . Ramiro Funes Mori og John Stones hadde Bet365 tempoet til å holde en høy linje mot Agüero, mens fullbacken Leighton Baines og Seamus Coleman spilte mer forsiktig enn vanlig, og ble beskyttet godt av Deulofeu og Cleverley.

Mange Sidene ville ha løst seg for 1-0, men Everton fortsatte å presse fremover dypt inn i andre omgang. Å komme seg ut på en kontring fra et angrepsspill var en frustrerende måte å slippe City tilbake i kampen, og Everton var ganske heldig å ta tak i ledelsen gjennom Lukaku.Martinez side er flink til å angripe, men deres manglende evne til å administrere spill er fortsatt en stor svakhet.