Expekt

Bookmaker office Expekt ble grunnlagt i 2010. Kontoret tilhører selskapet «Belona N.V», som også eier rettighetene til BC 1Bet. Expekt er registrert på den hollandske øya Curacao. Området kontor er populær blant grekerne som utgjør en fjerdedel av den totale publikum.

Den offisielle hjemmeside for bookmakerselskapet ligger på samme navn og adresse er bare tilgjengelig i to språk – engelsk og tysk. I listen over 24 monetære enheter av utveksling forslag, den mest populære av disse er euro, amerikanske dollar og britiske pund, og kontoen kan åpnes i russiske rubler.

portal Expekt designet i hyggelig mørk grå farge med signatur oransje-hvit elementer. Grensesnittet er enkelt og intuitivt, så, til tross for fraværet av russiskspråklige versjonen av nettstedet, for å se hvor og hva som ikke er i kjelleren. Motoren er kraftig og funksjonell portal, umiddelbart laster web-side, og har en høy sikkerhet.

På et sett av idrettslinjer på et gjennomsnittlig nivå av bestemte områder, for eksempel spill på politikk, kultur og underholdning her. Som er praktisk – ved siden av hvert navn idrett viser antall kommende spill, hvor mange av sine konkurrenter viser antall forslag for priser eller på alle disse numeriske ledetråder er fraværende. Volum gjennomsnittlig mesterskap er de beste kampene presentert for europeisk fotball, basketball, tennis og hockey.

Expekt BONUS 30 € FOR NYE SPILLERE »

Koeffisienter over gjennomsnittet, de er spesielt attraktivt for handikap og totaler, der mange av hendelsene med de samme sjansene for å vinne er satt til 1,92 til 1,92 og 1,93 til 1,93, når de fleste konkurrentene lignende hendelser er estimert mye lavere, vanligvis 1,85 til 1,90 (begge sider) . Den gjennomsnittlige bookmakermarginen er rundt 4%. Noen spillere tror at 18bett faktorer kopier har kjent Pinnaklesports kontor, klart bekrefte at dette er umulig, siden sitater fortsatt forskjellig, men også motbevise det ikke skjer, fordi bedriftene forekommer ofte identiske feil. For enkelhets skyld, støtter området flere formater faktorer – desimal, brøk og amerikanske.
Fans spill under spillet kan dra nytte av den aktuelle delen, hvor du kan alltid finne en tilstrekkelig mengde av live-spill, men bare på de mest populære idrett. Maleri i levende fattige, gjennomsnittlig priser, noe lavere enn i prematchevoy linje, men ofte er det attraktive tilbud, spesielt i de beste kampene.

Blant svakhetene er mangelen på video sendinger av kampene på nettet, er det også noe grafisk matchtrekerov som informerer om de viktigste aspektene ved gjeldende spill. Spill vil bli akseptert som normalt uten forsinkelse, selv om det ikke er utelukket en forsinkelse på 20-30 sekunder, så hold det i tankene hvis du spiller live. Beregning av satser, tar vanligvis 10-15 minutter.

For nye kunder Expekt tilbyr en 100% bonus opp til 50 €, for første innskudd (10 €) må du bruke bonuskoden. Bonusen krediteres automatisk innen 24 timer. For å tjene penger bonusen må være senest 21 dager fra mottak av en bonus, til mengden av innskuddet og bonusen legge ned minst 12 ganger på forskjellige hendelser med en faktor på 1,80.

I tillegg til de grunnleggende start bonus har en bonus på 15 € Expekt mobile betting entusiaster med telefoner og nettbrett, som kan fås både nye og gamle kunder, den første innsatsen på noen sportsbegivenhet med en faktor på 1,80 fra din mobile enhet.

Minimumsinnsatsen 1 € (tilsvarende i betraktning valuta), maksimal rente – varierer avhengig av type idrett, populariteten av hendelsen og den type innsats. Standard høyder 18bet høye nok, for eksempel for netopovyh matcher maksbety varierer fra $ 50 til $ 900 for Euroleague Basketball begrenser $ 1400-2000, og i NBA og gjorde $ 1000-9000 for en enkelt innsats, kan fotball være de samme høyder En størrelsesorden høyere.

18bet vennlig kundeservice support team arbeider i en non-stop 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Å konsultere med et lysbilde, kan du bruke bare to alternativer kommunikasjon via e-post raskere på “live” online chat. Hotline har ikke et gambling selskap.