Browns ‘Johnny Manziel ble undersøkt av politiet etter forandring i Texas

Browns quarterback Johnny Manziel blir undersøkt av politiet i Texas etter en forstyrrelse der han kanskje har angrepet sin ex-kjæreste.

Manziel, som har hatt to tøffe årstider i NFL, ble identifisert av Forth Worth politiet etter at de ble ringt på om lag 2 am lørdag for å undersøke en rapport om et mulig angrep på et leilighetskompleks. Offisererne fant ikke personen som ringte, men de snakket med en uidentifisert 23-årig kvinne som sa at hun var “involvert i forstyrrelse med sin eks-kjæreste” tidligere den kvelden i Dallas.

Sgt Steve Enright identifiserte ham senere som Manziel. Det var ingen arrestasjoner, og det er ikke klart om Manziel ennå har blitt utspurt.

Politiet sa ikke om kvinnen ble skadet.En ambulanse ble kalt, men hun ble ikke tatt på sykehus.

Politiets rapport sa at kvinnen ikke var samarbeidsvillig med offiserer, som ikke var i stand til å finne en forbrytelsesscene. Kvinnen reiste bekymringer om hennes ekskjæres velvære. Politiet prøvde å ringe til Manziels mobiltelefon og søke etter ham før det var bestemt at han var trygg.

Fort Worth-politiet jobber med Dallas-politiet for å avgjøre om en forbrytelse skjedde.

Browns hadde ingen Umiddelbar kommentar lørdag.

Utover juridisk sak kunne Manziel møte disiplin fra ligaen.NFL-talsmann Greg Aiello sa i en e-post at ligaen er “klar og ser på den.”

Dette er andre gang Manziel har blitt utspurt av politiet Followinig et argument med kjæresten sin.

I oktober mottok politiet i Avon, Ohio, et nødsamtal etter at Manziel og Colleen Crowley ble oppdaget å kjempe mens de kjørte sammen nær quarterbacks hjem på vestsiden av Cleveland. Manziel ble ikke arrestert, men saken spurte om en NFL-undersøkelse for å se om han overtrådte ligas personlige retningslinjer.

Crowley hadde fortalt politiet at Manziel slo henne og presset hodet mot et bilvindu.Paret fortalte politiet at de hadde drukket alkohol tidligere på dagen.

Manziel ble senere utspurt av en ligaforsker og ryddet, men det var et annet merke på sitt allerede besvimte rykte.

Den 23 år gamle spillerens siste off-field-problem vil ikke hjelpe hans stående med Browns, som ser ut til å distansere seg fra 2012 Heisman Trophy-vinner fra Texas A & M.

Fra fredag , Den nye treneren Hue Jackson hadde ennå ikke vært i kontakt med Manziel.Browns var skuffet da andreårsstjernen, som ble tatt med nr. 22 overordnede valget i 2013-utkastet, savnet en planlagt medisinsk behandling på den siste dagen av sesongen.

Manziel var i hjernerystelse Protokollen på den tiden, og selv om han ikke var pålagt å være på Browns ‘home-finale mot Pittsburgh, var laget ikke usikkert på sin plassering da rapporter oppdaget at han fester i Las Vegas. Han ble bøtelagt for ikke å rapportere til lagets ansettelse 3. januar.

Tidligere i uken sa Browns eier Jimmy Haslam at han trodde Manziels forhold til laget kunne bli reddet, men hans oppførsel kan tvinge laget til å slippe ut Eller handle ham.

“Jeg tror Johnny gjorde fremgang på feltet i fjor.Jeg tror det er ubestridelig, “sa Haslam torsdag kveld. “Vi har en viss forventning til våre spillere, og det inkluderer Johnny, og han må leve opp til de forventningene.” Manziel tilbrakte mer enn 70 dager i et Pennsylvania rehabiliteringsanlegg som spesialiserer seg på behandling av alkohol og narkotikaavhengighet I vinter.

Hvis de vil frigjøre Manziel, kan de tidligste de 8. februar, dagen etter Super Bowl, når NFLs avviklingssystem starter. Lag kan ikke gjøre handler før det nye ligaåret begynner 9. mars.